fbpx

Brad Pitt se je po težki ločitvi dokopal do modrosti o zvezah, ki ganejo do solz!

Odnosi

Oh, ko bi lahko obrnili čas nazaj! Kolikokrat si želimo, da bi ravnali drugače, a je prepozno. Brad Pitt je kot general po bitki na pogorišču zveze in ločitve ugotovil, kje vse ga je lomil

Enajst let zakona in še malo daljše obdobje ljubezni povrhu: tak je izkupiček propadle partnerske zveze med slavnima hollywoodskima igralcema Bradom Pittom in Angelino Jolie. Javnost ta ‘ločitev desetletja’ slavnega para, ki je zlepa niso pričakovali, še naprej vznemirja.

Brad Pitt se je skozi bolečino, ki je šele postopoma izgubila najhujšo ost, dokopal do neverjetnih biserov modrosti o partnerskih zvezah, do neke vrste ljubezenskih pravil, ki bi se jih moral držati vsak moški, če bi le imel kaj soli v glavi ter želel obdržati svojo žensko.

“Očitno nisem strokovnjak za partnerske zveze. Me sprašujete, ali bi danes vse naredil drugače?! Zagotovo! Izgubil sem žensko, ki sem jo oboževal, se od nje na njeno zahtevo ločil po 11 letih zakona, zato so to moji nasveti za moške: vse to bi naredil danes tudi sam, če bi le lahko obrnil čas nazaj!”

Tako je povedal Pitt in napaberkoval naslednje modrosti, ki še kako držijo (nanašajo se v resnici tako na moške, kot tudi ženske!), nas pa so ob branju seznama ganile do solz.

# Vedno imej v mislih občutke in želje svoje partnerice

# Delaj na tem, da vzljubiš samega sebe

# Vsakič znova se zaljubi v svojo žensko, znova in znova

# Osredotoči se na tisto najboljše v njej

# Ne zamenjaj je

# Njena naloga ni, da te osreči – to moraš storiti sam

# Nikoli ne dvigaj glasu nad svojo ženo. Čeprav si besen zaradi nečesa, kar je storila. Ta jeza je samo tvoja, ne njena, zato je ne stresaj nanjo.

# Samo bodi ves čas ob njej: v dobrem IN slabem

# Ne bodi kar naprej pretirano resen in zatežen človek

# Vsak dan se ji posveti ter poskrbi zanjo

# Ne bodi idiot!

# Pusti jo na miru, ko to želi oziroma ji omogoči predah, ki si ga bo vzela zase

# Dovoli si biti ranljiv pred njo. To je tvoja žena!

# Vedno bodi iskren do nje

# Kot se razvija ona sama kot oseba, se razvijaj še ti. Uči se od nje, na sploh se uči…

# Nikoli ne omenjaj preteklosti in ne zameri ji minulih napak

# Vedno izberi ljubezen!

Zakon, ugotavlja Brad, ki ima za seboj že dve zakonski polomiji, ni pravljica v slogu “In živela sta srečno do konca svojih dni.” Prav vsak zakon in partnerstvo imata svoje vzpone ter padce. Tako na svoji zvezi kot tudi na lastnem osebnostnem razvoju je treba delati prav vsak dan! Brad je to slednjič le ugotovil. Tako oborožen s tem znanjem bo naslednjič v svoje življenje zagotovo privabil pravo žensko in tudi ostal ob njej.

D. S.

Foto: The Spokesman Review, The National, ABC News


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam