fbpx

Brez teh 5 stvari ni srečne ljubezenske zveze!

Odnosi, Prva stran

Ne obstaja točen recept za popolno zvezo, vendar so to »sestavine«, brez katere ne morete imeti srečnega in zdravega odnosa.

Pravijo, da se nasprotja privlačijo, dolgoročno gledano pa je za srečno zvezo pomembno, da imate nekaj skupnih stvari. Ena izmed najhujših stvari, ki se v zvezi lahko zgodi, je izguba zaupanja.
Ne obstaja točen recept za popolno zvezo, vendar so to »sestavine«, brez katere ne morete imeti srečnega in zdravega odnosa.

Podobne osebnosti

Pravijo, da se nasprotja privlačijo, dolgoročno gledano pa je za srečno zvezo pomembno, da imate nekaj skupnih stvari. Ena izmed najhujših stvari, ki se v zvezi lahko zgodi, je izguba zaupanja. Kljub temu da sta si različna, to ni najhujša stvar na svetu – pomembno je, da se razlike med vama medsebojno dopolnjujejo.

Telesna privlačnost

Ne moremo, da ne bi trdili, da telesna in spolna privlačnost v zvezi ni pomembna – če je ni, potem bo zveza na dolgi rok težko delovala, ne glede na to, kako dobro se v drugih stvareh ujemata.

Poznavanje samega sebe

Če ne poznate samega sebe, potem boste težko vedeli, kaj želite in če ne veste, kaj želite, potem boste to težko povedali svojemu partnerju. Poznavanje samega sebe je zelo pomembno, pogosto še bolj kot poznavanje svojega partnerja.

Zaupanje

Ena izmed najhujših stvari, ki se lahko zgodijo v razmerju je izguba zaupanja. Če ni zaupanja, bo vse delovalo veliko slabše.

Duhovna stimulacija

Oseba, s katero ste v zvezi, mora na vas delovati pozitivno in iz vas izvleči tisto, kar je najboljše. Duhovna stimulacija je zelo pomembna in pari, ki se medsebojno spodbujajo, imajo veliko bolj srečne zveze kot tisti, pri katerih te stimulacije ni.

 

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam