fbpx

Brezplačna ličenja vrhunskih vizažistov po Sloveniji!

Lepota

V prvi polovici meseca aprila boste lahko svoj obraz pustili razvajati rokam priznanih mojstrov ličenja: Aleksandru Djikiću, Tini Fabjan in Jasni Oklešen.

V sklopu kampanje Dnevi lepote bo vaše obrazne poteze poudarjal Aleksandar Djikić, eden najbolj znanih vizažistov v Srbiji, uradni vizažist znamke Maybelline in lastnik šole ličenja Maybelline New York v Beogradu. Djikič je avtor mnogih lookov za naslovnice revij, kot so Cosmopolitan, Elle in Grazia. Sodeloval je tudi na New York Fashion Weeku in ličil svetovno znane modele.

Aleksander Djikič

Aleksandru se bo s svojimi lepotilnimi veščinami pridružila tudi modna oblikovalka, ilustratorka, TV voditeljica in umetnica ličenja Tina Fabjan (naslovna fotografija). Svojo piko na i s čopičem za ličenje bo dodala še Jasna Oklešen, kot ena najbolj iskanih vizažistk pri nas, saj sodeluje z najboljšimi in že uveljavljenimi imeni modne industrije.

”Lepota je skrita v vsaki od nas. Ne glede na to kakšne obrazne poteze imamo, kakšna je naša polt… Kozmetični produkti so nam na voljo, da poudarimo najlepše na nas. Z Aleksandrom, Tino in ostalimi vizažisti vam bomo na voljo z individualnimi in praktičnimi nasveti za prav vsako posameznico,” je o prihajajočih Dnevih lepote dejala Jasna Oklešen.

Jasna Oklešen

Umetniki ličenja bodo praznovali in ozaveščali drugačno lepoto ter vse ljubitelje dekorativne kozmetike pozvali k preizkušanju in eksperimentiranju z novimi lepotnimi triki pod sloganom »Never stop changing«.

Lokacije, razpored in točne ure dm dogodkov brezplačnega ličenja z vrhunskimi strokovnjaki najdete tukaj.

Ob nakupu vsaj treh ličil boste med 2. aprilom in 6. majem 2019 v vseh dm poslovalnicah po Sloveniji prejeli tudi 30-kratne točke. Ob nakupu ličil nad 30 € vas bodo na blagajni čakala praktična in simpatična darila.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam