fbpx

Bridget Jones se (končno) vrača

Lifestyle, Novice

Po 11. letih se vrača simpatična in (včasih malce) zmedena Angležija.

Minilo je, verjeli ali ne, 11 let in Bridget Jones se končno vrača. V petek je studio Universal Pictures preko svojega Twitter profila objavil, da se je pričel snemati tretji del sage o okroglolični in zmedeni Angležinji ,imenovan Bridget Jones’s Baby. Na Twitterju so tudi objavili prvo fotografijo glavne igralke Renee Zellwegger, ki tokrat namesto dnevnika, k sebi stiska iPad (konec koncev, smo v letu 2015). Ugotovili smo, da  Bridget po enajstih letih ne izgleda niti dneva starejša, je pa izgubila kar nekaj odvečnih kilogramov.


Scenarija nam žal niso razkrili, lahko pa na podlagi naslova sklepamo, da bo Bridget končno postala mamica. Znana je tudi igralska zasedba in za vse pripadnice nežnejšega spola prihaja dobra novica, saj se je ekipi pridružil gospod McDreamy, Patrick Dempsey (znan kot Dr. Derek Shepherd iz serije Grey’s Anatomy). V filmu bo tudi tokrat sodeloval (tudi večno šarmantni) Colin Flirth, kot Mark Darcey.

Bridget2

Prvi del Bridget Jones Diary, je bil posnet leta 2001, 2004 pa je sledilo nadaljevanje Bridget Jones: The Edge of Reason.

Film Bridget Jones’s Baby prihaja v kinematografe septembra 2016.

 

Foto: Twitter, Pinterest

Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam