fbpx

Brigitte Macron je dokaz, kako smo s pravim slogom lahko videti mlajše

Moda

Ena izmed najbolj fotografiranih prvih dam na svetu je znana po klasičnem slogu, kljub temu pa tudi ona s pomočjo manjših modnih trikov poudari tisto, kar je najboljše in skrije pomanjkljivosti.

Mladostni videz lahko dosežemo tudi v šestdesetih letih brez uporabe estetske kirurgije, kar je dokazala Brigitte Macron.

Frizura

Prva dama Francije se lahko pohvali z lepimi in negovanimi lasmi. Dolžina las je do vratu, ki ga pogosto skriva, saj nobena plastična operacija ne more skriti let na vratu, dekolteju in rokah. Brigitte prav s to dolžino skriva starikav vrat. Zelo pomembna je tudi barva, ki mora biti svetla in sveža, nikakor pa ne sprana. Sijoči lasje in sveža barva dajejo obrazu mladosten videz.

Barva oblačil

Tradicionalno si ženske, ki se starajo, izbirajo temnejše obleke. Redko boste videli žensko v zrelih letih nositi svetla oblačila v modri ali rožnati barvi. Naj vam zaupamo skrivnost: svetle barve dajejo bolj zdrav in mlajši videz.

Verjamemo, da bi morala vsaka ženska imeti obline in da so odvečni kilogrami v tej starosti nekaj čisto normalnega, če ženske zaradi tega nimajo zdravstvenih ali psiholoških težav. Toda resnica je, da so vitkejše (ne zelo vitke!) ženske videti mlajše. Če je možno, oblikujte svoje telo do zavidanja vredne linije.

Prednosti postave

Skoraj vsaka postava ima svoje pomanjkljivosti, pa tudi prednosti. Prednost prve francoske dame so nedvomno njene noge, ki jih tu in tam postavi na ogled in naš fokus je takrat še kako na njih. S pravim krojem obleke leta nikakor ne bo smela biti nobena ovira, da ne bi svetu pokazali, kaj je po vašem mnenju vaš največji adut. Zaradi poslovnih obveznosti je Brigitte »prisiljena« nositi tudi hlače, vendar vedno izbere ozek kroj, ki poudari njene noge.

Če želite biti videti mlajši, bodite pozorni na to, kako se oblači Brigitte Macron in uspeh bo zagotovljen!

Foto: Getty, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam