fbpx

Brigitte Macron prvič spregovorila o starostni razliki v njenem zakonu

Lifestyle, Novice, Odnosi, Prva stran, Znani

Nenavadna ljubezenska zgodba

style-brigitte macron-naslovica

V njenem prvem intervjuju, odkar je njen soprog postal francoski predsednik, se je Brigitte razgovorila o zakonu s 24 let mlajšim Emmanuelom.

Brigitte, 64, je Emmanuela Macrona, 39, spoznala pred približno 20. leti, ko je poučevala dramatiko na šoli, ki jo je obiskoval njen bodoči soprog. Ni sicer čisto jasno, kdaj se je njuno razmerje začelo, par pa se je poročil leta 2007, leto dni po njeni ločitvi od bankirja Andre-Louis Auziereja.

Za francosko izdajo revije Elle je Brigitte o prvem srečanju z Emmanuelom povedala:

»Takrat med nama ni bilo ničesar,«

čeprav se je zavedala govoric, ki so krožile.

»Bila se osredotočena samo na svoje otroke Sebastiena, Laurence in Tiphaine.«

Kadar se ozre nazaj v življenje in njun odnos, Brigitte pravi, da njeno življenje ne bi bilo popolno, če se ne bi odločila za življenje s človekom, ki ga ljubi.

Style-brigitte-macron

»V življenju pridejo trenutki, ko morate narediti ključne odločitve,«

je povedala.

»In zame je to, bilo to. Kar je bilo izrečeno v zadnjih dvajsetih letih, je nepomembno. Seveda imamo skupne zajtrke, jaz in moje gube ter on in njegova mladost, vendar tako je življenje. Če se takrat ne bi tako odločila, bi bilo moje življenje nepopolno. S svojimi otroki sem bila zelo srečna in hkrati sem si želela tudi ljubezni, kot je dejal francoski pesnik Jacques Prevert, želela sem biti popolnoma srečna.«

Njuna starostna vrzel je približno enaka kot pri Donaldu in Melaniji Trump, kar so že omenjali med predsedniško kampanjo. Brigitte je priznala, da ji je bilo včasih težko.

»Rekla sem si, da me te govorice bolijo, vendar pa se moram z njimi spopasti in nekega dne bodo že minile.«

Soproga francoskega predsednika se trenutno spopada z nasprotovanjem njegove želje po formalizaciji vloge prve dame. Od njune vselitve v Elizejsko palačo je peticijo proti njenemu uradnemu položaju podpisalo že več kot 314.000 ljudi.

Brigitte zatrjuje, da ne bo prejemala plače, vse njene dejavnosti pa bodo objavljene na spletu, tako da bodo Francozi natančno vedeli, kaj počne.

 

Foto: Getty image


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam