fbpx

Britanska kraljeva družina ob 70. rojstnem dnevu princa Charlesa v 2 izdajah!

Dogodki, Izpostavljeno, Lifestyle, Prva stran, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

Rojstni dan britanskega kronskega prestolonaslednika sta zaznamovali prisrčni uradni fotografiji, ki sta v trenutku postali pravi hit na spletu.

Pravijo, da kdor čaka, dočaka, a Njegova visokost, princ Charles, je učakal že 70. rojstni dan, medtem, ko se lahko še načaka na prestol: njegova mati, Njeno visočanstvo kraljica Elizabeta II., je namreč pri 92-ih še zelo čilega zdravja in zato tudi leta 2018 žezlo britanske monarhije drži trdno v rokah!

Tako je tudi prav in priznajmo si, princu Charlesu ni bilo nikoli videti, da se mu prav grozno mudi na prestol Združenega kraljestva, čeprav je vmes vsa leta vzorno opravljal prinčevske in očetovske dolžnosti. Veseli jubilant je namreč že zdavnaj dokazal (tudi na svojem obisku Slovenije pred leti), da ga bolj kot kraljevanje veseli ekološko kmetovanje in da je raje obut v gozdarske škornje, kot pa v lakirane čevlje.

Princ Charles je prejel številne čestitke in darila svojih podanikov, na sliki je z ženo Camillo

Vmes pa mu je čas hitro mineval ob življenjski izbranki Camilli Parker-Bowles, dveh sinovih in sedaj še vnukih, ki sta mu jih dala princ William in Kate Middleton, medtem ko je četrti vnuk na poti, saj sta v sladkem pričakovanju tudi princ Harry in njegova Meghan Markle.

Portret št. 1 je izžareval bolj uradno držo Charlesove družine

V čast jubilejno okroglega 70. rojstnega dne princa Charlesa je britanski kraljevi dvor objavil dva družinska portreta, ki sta v trenutku obkrožila svet. Obe fotografiji je posnel fotograf Chris Jackson, ki je v objektiv ulovil nasmejano kraljevo družino v idilični jesenski naravi.

Tako se obnaša vzoren angleški gentleman: Charles je poljubil roko mame Elizabethe

Valižanski princ je bil na obeh slikah obkrožen s člani najožje družine, s sinovoma Williamom in Harryem, snahama Kate Middleton in Meghan Markle, tremi vnuki (Georgeom, Charlotte in Louisom) ter kajpak z ženo Camillo. Prva fotografija je bila nekoliko bolj formalna, druga pa sproščena.

Znatno bolj vesel in sproščen družinski portret št. 2

Princ in njegovi najdražji so bili oblečeni v modro-belo kombinacijo, ki deluje umirjeno, elegantno, a še vedno zelo sodobno. Komplimente sta poleg slavljenca dobili tudi Kate, ki je bila v obleki kreatorke Alessandre Rich in Meghan, ki je izbrala oprijeto belo obleko Givenchy z ozkim pasom v kontrastni temno modri barvi.

 

D. S.

Foto: Elle.hr, BBC, Observer, WEY, US Hola


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam