fbpx

Britanska kraljica Williamu in Kate ne bo dovolila ločitve!

Znani

Tudi, če bi si nekoč zaželela ločitve, ne glede na še tako upravičene razloge, Kraljica Elizabeta II. mladima naslednikoma britanske krone očitno ne bo dovolila tega dejanja!

Čeprav bi si kdaj v prihodnosti princ William in Kate Middleton, vojvoda in vojvodinja Cambriška, zaželela ločitve, pa naj bi bil povod za to kakršenkoli že, je sedaj očitno, da kraljica Elizabeta II. tega sploh ne bi dopustila.

Preberite še: Šokantni detajli iz kraljeve hiše: William se je do Kate obnašal kot do služabnice in delal z njo, kar je hotel!

Kot so zapisali v britanskem tabloidu Express, je vladarica britanske krone Williamu takrat, ko je zasnubil Kate, dala nedvomno in povsem jasno vedeti, da bo ta zakon moral trajati.

“Kraljica je odločena, da na britanskem dvoru ne bo več nobene ločitve, dokler ima vladarsko žezlo v rokah ona,”

je tabloidu povedal vir.

William in Kate sta že na prvi pogled duši dvojčici in se zelo dobro razumeta, zato za možnost ločitve zaenkrat ni še nobene nevarnosti. A tudi, če bi si kdaj to kasneje želela, jima ločitev ne bo omogočena.

Britanska monarhinja je namreč ločitev na svojem dvoru do grla sita. Ločila sta se se že njen sin, princ Charles, zdaj prvi v vrsti za britanski prestol in pokojna princesa Diana, pa njena lastna sestra, princesa Margareta, in vsekakor ne pozabimo še na ločitev princa Andrewa od Lady Sarah Ferguson.

Vir je za Express dodal, da je monarhinja že pred časom svojima vnukoma zabičala, da naj si bodočo ženo zelo, zelo skrbno izbereta, saj je, kar se tiče kraljevskih ločitev, teh ‘enkrat za vselej dovolj’.

Kraljica Elizbeta II. je tudi uradna vodja anglikanske cerkve na Otoku, zato ima vso pravico uveljaviti to načelo. Vseeno pa je dopustila ločitev ne le svoje sestre, princese Margarete, ampak tudi svojih treh otrok. A tega v bodoče ne bo več niti gledala, niti trpela, vsaj dokler je ona živa in na prestolu.

D. S.

Foto: Closer Weekly, Scribol, Cafe Mom, Trendz Fab


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam