fbpx

Britanski dvor sporoča: “Meghan Markle je noseča!”

Style Mama, Znani

Britanski kraljevi dvor je srečno novico o nosečnosti vojvodinje suseške tudi uradno delil na svojem Twitter profilu. Sporočilo se glasi: “Princ Harry je zelo zadovoljen, Kraljica naravnost navdušena!”

Iz Kensingtonske palače je prispela dolgo zaželena novica: Meghan Markle je noseča! Vojvoda in vojvodinja suseška pričakujeta naraščaj prihodnjo pomlad. V uradni izjavi sta povedala, da sta nadvse vesela, ker lahko delita to novico z javnostjo, ki naklonjeno gleda na njuno zvezo že od samega začetka in čaka na vest o nosečnosti vse od njune poroke 19. maja letos.

Oddelek za stike z javnostmi, ki zastopa angleško kraljevo družino, je obenem sporočil, da ‘je princ Harry zelo zadovoljen’ (morda nad rezultatom svojih prizadevanj?), medtem ko je kraljica Elizabeta II. brez zadržkov ‘naravnost presrečna’. Tudi drugi člani dvora so ‘navdušeni’ nad napovedanim naraščajem v britanski kraljevi družini. Novico je palača najprej objavila na svojem uradnem profilu na Twitterju.

Mlada zakonca sta povedala, da svojega prvega otročka pričakujeta spomladi 2019. Ugibanja o nosečnosti Meghan Markle so se sicer pojavljala že vse od poroke slavnega para, vendar so se močno okrepila potem, ko je Meghan spremenila pričesko in na nedavni poroki princese Eugenie nosila plašč preko svečane obleke.

Kot navajajo britanski tabloidi, naj bi bila Meghan noseča že 12 tednov, to pa je ponavadi (varen) čas, ko lahko (katerikoli) par z zanesljivostjo potrdi, da se je nosečnost obdržala in da plod ni ogrožen. Mladoporočenca sta veselo novico oznanila ta petek na poroki princese Eugenie, na katero so šli Harry in Meghan, William in Kate ter drugi člani britanskega dvora.

člani britanske kraljeve družine na poroki princese Eugenie

A njih 12. oktobra, ko je princesa Eugenie s svojim izbrancem Jackom Brooksbankom izmenjala prstana na Windsorskem gradu, v kapeli sv. Jurija, prav tam, kjer sta si poročne zaobjube izrekla princ Harry in Meghan Markle, nihče ni več zares opazil, ko sta Harry in Meghan nazadnje sporočila svojo veliko novico!

Mama Doria s hčerko Meghan in zetom Harryjem

PR predstavnik Kensingtonske palače je tudi dodal, da je novica o nosečnosti zelo razveselila Harryjevo družino, pa tudi Meghanino mamo Dorio Ragland, ki je ‘presrečna, da bo postala babica’. Slavna zakonca sta te dni sicer po službeni dolžnosti na kraljevi turneji po Avstraliji. Mi pa verjamemo, da bo Meghan Markle v naslednjih mesecih nosečnosti in tudi kasneje po porodu javnosti še pokazala, kaj se pravi biti ‘style mama’!

 

D. S.

Foto: PageSix, Twitter, Express.co.uk, Jezebel, Just Jarred


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam