Britney Spears se je poročila!

10. junij 2022
Britney Spears se je poročila!

Britney Spears se je poročila!

10. junij 2022
Foto: Profimedia

Slavna pevka se je poročila z dolgoletnim fantom Samom Asgharijem, na poroki pa je bilo okoli šestdeset gostov.

Med gosti so bili tudi Drew Barrymore, Madonna in Paris Hilton. Nevesta je nosila obleko znamke Versace, med njenim sprehodom do oltarja pa se je predvajala pesem Can’t Help Falling in Love legendarnega Elvisa Presleyja

Njena sinova, šestnajstletni Sean Preston in petnajstletni Jayden Preston nista bila prisotna na poroki, toda odvetnik njunega očeta Kevina Federlina je povedal, da sta vesela za svojo mamo. Prav tako med prisotnimi ni bilo njenih staršev ter sestre Jamie Lynn, poroke pa se je udeležil njen brat.

Štiridesetletna pevka in osemindvajsetletni osebni trener sta se spoznala leta 2016 na snemanju videospota za njeno pesem Slumber Party

Pevka je svojo poroko načrtovala skoraj devet mesecev, kmalu po njuni zaroki lani septembra. Popolna poroka je bila zanjo zelo pomembna, saj se je pevka končno lahko poročila po večletnem nadzoru svojega očeta. 

Lahko bi se sicer poročila tudi prej, toda potrebovala bi odobritev očeta, ki je bil njen skrbnik in zastopnik. Pevka trinajst let ni smela odstraniti zaščite pred nosečnostjo ter voziti avtomobila, vse pomembne življenjske odločitve pa je zanjo sprejemal njen oče.

Ni šlo brez drame

Spears je sicer dvakrat ločena, prvič se je poročila v Las Vegasu z Jasonom Alexandrom, njun zakon pa je bil po 55 urah razveljavljen. Isto leto se je nato poročila svojim plesalcem Kevinom Federlinom, s katerim ima dva sinova, Spears pa je leta 2006 vložila vlogo za ločitev, ki je bila potrjena leto zatem.

Njen prvi mož Jason Alexander naj bi poskušal vdreti na poroko nekdanje žene, kar je za USA Today potrdil njen odvetnik. Dodal je, da je bil Alexander aretiran in zadržan s strani policije, mladoporočenca in gostje pa so bili na varnem.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic