fbpx

Brooklyn Beckham: najstnik, ki rad pelje svojo mamo na zmenek!

Lifestyle, Novice, Tuja scena, Znani

Čedni 19-letnik ni tipičen najstnik, ki bi se sramoval svojih staršev ter jih odganjal proč, še nasprotno: nadvse uživa, ko se kaže v družbi očeta Davida in mame Victorie!

Oh, da sploh ne izgubljamo besed, da je lep tako po mami, kot očetu, kajne? Mladenič, pogojno še najstnik, ki že odrašča v moža, se niti najmanj ne sramuje svojih staršev, a za to tudi nima razloga: oče je legenda svetovnega nogometa in sloveč humanitarec, mati pa čislana modna oblikovalka, za povrh še nekdanja Spajsica!

Otroci, ki se držijo očeta in mame kot klop, so vseeno tudi v svetu slavnih bolj redkost, kot splošen pojav. Brooklyn, ki je že od mladih nog izjemno navezan na svoja starša ter dva brata in sestro, ki je kot zadnja dopolnila družinsko idilo Beckhamovih, pa prav z največjim veseljem odide s svojima staršema na gala dogodke ali pa za en večer postane mamin ‘spremljevalec’ in ji dela družbo vse do odhoda domov.

Brooklyn je eden tistih slavnih otrok še bolj slavnih parov, ki zelo radi ‘hengajo’ s svojimi starši

Mar ni to vse pohvale vredno? Koliko otrok je, ki se na starše komaj spomnijo, se jih celo sramujejo, bognedaj, da bi jih vrstniki videli z roditelji, kaj šele, da bi jim v javnosti izkazali naklonjenost… Brooklyn pa je iz drugačnega testa in sama sreča, da je tako!

19-letni Brooklyn Beckham pogosto objavlja svoje fotografije v družbi staršev na družbenih omrežjih in Davidu ter Victorii tudi na ta način sporoča, da ju zelo pogreša, saj se je zaradi šolanja preselil v New York.

Tam ga je pred nekaj dnevi obiskala mama Victoria, ki je obenem prišla še pogledat, kaj se dogaja na tednu moške mode v New Yorku, obenem pa je svojega sina odpeljala ‘na zmenek’ (oziroma on njo), kot sta se pošalila z novinarji, ki pišejo o slavnih.

Ponosna mama je objavila je na svojem Instagramu fotografijo z njunega večera in dan zatem napisala, da ima ‘še en zmenek’ s svojim sinom v Parizu. Tam sta se skupaj udeležila modne revije hiše Dior, Victoria se je za to priložnost oblekla v svoje lastne kreacije, Brooklyn pa je bil mladostniško sproščeno oblečen.

Za zadnji ‘date’ oziroma ‘zmenek’ z mamo Victorio pa se je mladenič s polnim imenom Brooklyn Joseph Beckham ‘spedenal’, da je v opravi na tisti večer že skorajda spominjal na svojega vedno elegantnega očeta Davida!

Brooklyn z mamo Vic na še eni rdeči preprogi ob drugi priložnosti

Po New Yorku in Parizu sta imela namreč slavna mama in njen najstarejši sin svoj tretji ‘zmenek’ v Londonu, na koncertu Eltona Johna. Razlog za dogajanje na rdeči preprogi je bila 25. obletnica Eltonovega dobrodelnega sklada za bolnike z aidsom. Mimogrede, Elton John je, tega morda niste vedeli, tudi Brooklynov krstni boter!

Kisses x @ejaf @eltonjohn @davidfurnish X VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Na večer, ko se je odzvala vabilu svojega dragega prijatelja, je Vic oblekla elegantno maksi črno obleko z globokim izrezom, Brooklyn pa je nosil klasično slavnostno moško obleko z belo srajco in kravato. Če česa ne razumemo, pa je to, da so se opravljivi časopisa, med njimi Evening Standard in še marsikateri, prav grdo spravili nad Brooklyna, češ da je ‘mamin sinček’, medtem ko so Vic malodane raztrgali, kako si upa govoriti, da hodi na zmenke z lastnim sinom.

Kar brez panike, Brooklyn ni mamin sinček, v resni zvezi je z 21-letno igralko Chloë Grace Moretz

Ah, ta nori svet. Medijem ni všeč, če se družinski člani med seboj kregajo in se sovražijo, kadar pa se pred objektivi objemajo ali poljubijo in se mati pošali, da ‘gre s sinom na zmenek’, spet oporekajo. Malodane jih linčajo ter starše obtožujejo incesta. Kdo bi razumel pisce teh tabloidov, prav res? Najbrž so zagrenjeni, saj njihovi starši niso bili tako ‘kul’, da bi se želeli družiti z njimi. Zato pravimo: bravo, Brooklyn, malo je takih!

 

Avtor: D. S.

Foto: Pinterest, Index.hr, Instagram, YouTube, W Magazine, Style Caster, Herald Sun


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam