fbpx

Bruce Willis, ‘surovež’ mehkega srca: “Najboljše me šele čaka!”

Lifestyle, Odnosi, Prva stran, Tuja scena, Znani

“Imel sem ženske pred njo, a nobena ji ni segala niti do kolen, je o nekdanji ženi povedal možati plešec Willis.”

Čeprav je posnel več kot 60 filmov, na desetine TV serij in nekaj glasbenih albumov, slavni filmski igralec in producent Bruce Willis ni bil vedno na samem vrhu. Tako kot vsak slehernik je imel tudi on vzpone in padce, življenjska razočaranja, izgube, vendar je vedno izšel iz bitk kot zmagovalec. Tudi v ljubezni, saj je po ločitvi od Demi Moore spoznal Emmo Heming, s katero je bolj srečen, kot kdaj prej.

Igralec, ki ga poznamo kot tistega, ki ponavadi uteleša ‘močne fante’ in akcijske junake ter heroje, pravi, da mu je to uspevalo zato, ker ga nikoli ni bilo sram prositi za pomoč, se zjokati ali – stepsti.

Rodil se je v Nemčiji 19. marca 1955 kot prvi otrok matere, ki je delala v bančništvu in očeta, ki je bil ameriški vojak; dobil je dva brata in sestro, zaradi česar je bil vedno zaščitniški do drugih in se je naučil deliti stvari. Ko je bil star dve leti, se je njegova družina preselila nazaj v ZDA, v New Jersey.

Obdobja do 10. leta starosti se spominja kot najlepšega, potem pa so se začeli njegovi starši kregati. Dolgo je skušal razumeti, zakaj se oče in mama ločujeta, kar ga je dolga leta kasneje, ko se je tudi sam ločeval, spravilo v stisko, ker ni vedel, kako bodo to njegovi otroci prenesli.

Zaradi stresa doma je začel jecljati, edini kraj, kjer govorne napake ni imel, pa je bil oder. Tudi logoped in psiholog sta menila, da je to pravo mesto, kjer lahko izrazi samega sebe.

“Ko sem začel recitirati besedilo, sem nehal jecljati. Edino tu sem pobegnil pred napetostjo doma, nehalo me je skrbeti, kaj bo z mlajšo sestro, ali bomo preživeli, saj moja dva po vrnitvi v ZDA nista več delala. Med igro mi je uspelo, da sem postal nekdo drug in se odmaknil od svojih težav,”

se spominja Willis, ki se je kot deloholik tudi kasneje, ko ga je pestila kakšna večja težava, zatekal v delo in začel snemati nov film, za katerega so potem kritiki dejali, da je njegov najboljši.

Iz New Jerseya se je preselil, ker se ni uspel najti in ni želel postati ‘samo še en debel delavec’, ki je najsrečnejši, ko pije pivo’. Delal je kot nočni vratar in natakar, se vpisal na fakulteto, a jo takoj opustil. Nezadovoljen in nemiren je spakiral svojee stvari in se preselil v New York, kjer je začel hoditi na avdicije. Ni bil preveč uspešen, potem pa ga je obšlo spoznanje, da mora v Hollywood, če želi uspeti.

“To ni bilo najlažje obdobje zame, vsi so mi govorili, da nisem dovolj nadarjen in lep, da bi postal filmski igralec. Rekli so, da sem videti kot kmet in da ni vloge, ki bi mi ležala, na srečo so se zmotili,”

v smehu pove slavni igralec.

Takoj po selitvi v meko filma je začutil, da je tu njegovo mesto, potem se mu je s TV nadaljevanko Miami Vice končno odprlo in začele so si ena za drugo slediti vloge v akcijskih filmih, ki se jih vsi dobro spomnimo. Leta 1987 se je, že nadvse znan, na snemanju filma Stakeout spoznal z igralko Demi Moore in oba sta kasneje trdila, da je bila njuna zveza usodna.

“Imel sem kar nekaj žensk pred njo, a nobena ji ni segala do kolen. Najbrž sva tudi zato ostala v prijateljskih odnosih. Že samo njen pogled me je lahko spravil v smeh ali me naredil otožnega. Pred njo nisem nikoli igral, vedno sem bil pristen z njo in neverjetno sem jo ljubil,”

pravi Willis, ki ima z Demi tri hčerke.

Z Demi sta tudi po ločitvi in njeni kasnejši poroki z Ashtonom Kutcherjem ostala prijatelja

Po 13 letih zakona se je par v začetku leta 200 ločil, a sta ostala v dobrih odnosih. Ko je bilo zakona konec, se je razjokal.

“Ne sramujem se tega in zato nisem nič manj moški. Ko se je Demi odselila, sem povabil na obisk prijatelja Willa Smitha in se ga napil kot žival. To je bil konec mirnega družinskega življenja, na katerega sem se navadil. Srečen sem, da mi hčerke niso zamerile ločitve, imam jih najraje na svetu,”

je dodal igralec.

Medtem, ko so mediji glodali njegovo ločitev, je leta 2001 zaradi raka na trebušni slinavki umrl njegov mlajši brat Robert, star komaj 41 let, kar ga je grozno prizadelo. Še danes se kesa, da zaradi preobilice dela ni bil dovolj z njim in ga podpiral.

Danes se trudi, da Robertovim otrokom nič ne manjka in javno opozarja na rak, to ‘kugo 21. stoletja’, o kateri se premalo govori, bitki z njim pa posveča tudi del svojega denarja v dobrodelne namene.

Z mamo Marlene Willis, ki ji je posvetil svoje dosežke

Po Demi je novo ljubezen našel v Brooke Burns, kot pravi, je bila najlepša ženska, s katero je bil v postelji, toda nesoglasij je bilo preveč in prav tako je bil sit njenega ljubosumja, saj ga je ves čas gnjavila zaradi Demi, s katero se je zaradi otrok še videval. Po desetih mesecih je bilo te zveze konec.

Bruce in Emma Heming

Čeprav je po ločitvi govoril, da se ne misli več poročiti, je ponovno stopil pred oltar z Emmo Heming, na poroki pa so bili tudi njegova nekdanja žena Demi, njen tedanji mož Ashton Kutcher in Demijine ter Bruceove hčerke.

“Emma je uresničenje mojih sanj, je prelepa in dobra oseba, predvsem pa se odlično razume z mojo družino, hčerkami in bivšo ženo, kar mi je zelo pomembno,”

pove za konec Bruce, ki je z Emmo dobil še dve hčerki.

Vse uspehe je sam pri sebi posvetil materi in pokojnemu bratu in z nasmehom na obrazu povedal, da njegov čas šele prihaja. Kot pravi, je končno uredil svoje življenje, naučil se je imeti rad samega sebe, ima 5 hčerk, za katere hoče živeti in je v celoti pripravljen na nove zmage.

 

Foto: The Hollywood Gossip, People, NY Daily News, Zimbio, The Daily Beast, Yahoo, Digital Spy


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam