fbpx

Cameron Diaz izdala novo knjigo o zdravju in lepoti

Lepota, Novice, Prva stran

Po uspehu njene prve knjige The Body Look, ki je bila na prvem mestu najbolj branih knjig, bo nova na prodajnih policah že aprila.

Holywoodska igralka Cameron Diaz je najavila izdajo svoje nove, že druge po vrsti, knjige z naslovom The Longevity Book.  Po uspehu njene prve knjige The Body Look, ki je bila, po poročanju The New York Times, celo na prvem mestu najbolj branih knjig, se je igralka odločila, da je čas za izdajo nove. Tokrat je knjiga polna nasvetov s področja zdravja, saj se je Cameron posvetila temi razumevanja človeškega telesa in sprememb, ki se pojavijo med staranjem.

Camerondiazarticle.jpg.pagespeed.ce.6oUhs3ELYy

Na svojem Instagram profilu je objavila naslovnico knjige z izjavo, da ji je v ponos pomagati ženskam, da lažje prebrodijo težave, ki se pojavljajo s starostjo. Cameron je, na podlagi lastnih izkušenj ter pogovorov s strokovnjaki, ki so na znanstveni način pojasnili proces staranja, ustvarila holistnični vodič, ki poleg navedenega odkriva, zakaj so meditacija, smeh, ljubezen in prijateljstvo ključni elementi zdravega življenja.  Knjiga The Longevity Book bo na prodajne police prišla meseca aprila.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam