fbpx

Cameron Diaz: Zakaj je s poroko čakala do 40-ih let?

Dogodki, Intervju, Lifestyle, Odnosi, Prva stran, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

“On je moj popoln mali čudak, jaz pa sem njegova čudakinja. No, očitno sem morala čakati, da je mimo prišel tisti pravi.”

Znana igralka, ki nas je večkrat razveseljevala v romantičnih komedijah, je kot gostja pogovorne oddaje, ki jo je vodila njena stanovska kolegica Gwyneth Paltrow, razkrila nekaj podrobnosti iz svojega zakona in tudi to, zakaj se je tako pozno odločila za ta korak. Cameron, ki bo avgusta dopolnila 45 let, se je za poroko odločila pri 43-ih, ko je večina njene generacije že vsaj enkrat ločenih in imajo iz prejšnjih zakonov otroke.

Njeno srce sta v preteklosti sicer osvojila dva znana lepotca, to sta bila pevec, glasbenik, producent, občasni igralec in tekstopisec Justin Timberlake, od katerega je Diazova starejša skoraj devet let (z njim je bila v zvezi 3 leta in 8 mesecev) in Jared Leto, po letih njen sovrstnik, sicer pa prav tako igralec, pevec in filmski režiser, tudi z njim je bila dolgo v zvezi; ne pozabimo pa še na soigralca Matta Dillona, s katerim je tudi dolgo delila iste stene doma.

Toda z nobenim od teh treh super zaželenih zvezd Hollywooda ni stopila pred oltar. Januarja 2015 je njen življenjski sopotnik postal roker Benjamin Madden, zvezda skupine The Good Charlotte, ki mu je po treh tednih snubljenja odgovorila z ‘Da’. Vse je potekalo očitno bliskovito, tako kot se vedno zgodi, ko se srečata dva prava drug za drugega. Benjija je namreč spoznala samo sedem mesecev prej na pikniku pri kolegici Nicole Richie, z Benjijem sta se takrat sploh prvič srečala.

Takole je o svoji hitri poroki po le kratkem času znanstva povedala plavolasa igralka: “Prednost je bila, da prej Benjija sploh nisem poznala, zato je bilo v najini zvezi vse spontano. Res je, imela sem fante že prej, a velika razlika je med fanti in možem! Z možem ne deliva samo postelje, ampak čisto vse, kar se nama dogaja v življenju.”

Poroka je bila presenečenje celo za Cameron, ki je pred leti zatrjevala, da se ne bo nikoli poročila, saj naj bi bil zakon po njenem mnenju ‘propadla institucija, ki smrdi po zatohli preteklosti’. Zarečenega kruha se je očitno sedaj prav z veseljem najedla!

“Tako zelo se razlikujeva med sabo, a kar resnično šteje, je to, da imava enake moralne vrednote in cilje v življenju. Želiva si istih stvari, teživa k istim ciljem. Pa tudi čudaka sva. On je moj popoln mali čudak, jaz pa sem njegova čudakinja. No, očitno sem morala čakati, da je mimo prišel tisti pravi, moj čisto pravi čudak,” je razneženo priznala Diazova in ganila vse občinstvo v studiu, nekatere celo do solz.

Če naštejemo nekaj lastnosti, ki so jima skupne, so to brezmesno prehranjevanje, udeležba pri projektih za pravice živali in marginalnih skupin, zelena zavest in lastništvo hibridnega avta, veselje do ogledov športnih tekem v živo, pa gotovo še kaj. Po burnem aplavzu v studiu je Cameron še povedala, da bolj spoštuje ljudi, ki se niso zaleteli v zakon že v mladih letih ali pa skakali iz ene zveze v drugo ter se ločevali in poročali kot po tekočem traku.

Ja, počakati je treba na tistega res pravega, se glasi sporočilo priljubljene igralke. In ona je očitno izbrala pravega moškega za zakon, saj je že dolgo nismo videli tako srečne in ves čas nasmejane!

 

Foto: Pinterest, Famous Dude, Cinema Online, In Touch Weekly, Pop Sugar


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam