fbpx

Čas je za jesenski teden mode – LJFW

Moda

Naj se odštevanje prične. Čez točno teden dni bodo organizatorji v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje otvorili modno dogajanje, ki bo trajalo kar pet dni.

Čakajo vas pester program, oblikovalci iz vse regije, modna predavanja, ekskluzivni showroom, mednarodni gostje in še mnogo več.

Z modnimi revijami pričenjajo v ponedeljek ob 18:00, natančen program najdete na http://ljfw.org/program/, pozorni pa bodite predvsem na četrtkovo dogajanje, ko se bo LJFW za en večer preselil na posebno lokacijo.

Ponedeljek, torek in sredo vas torej čaka predstavitev dela kar 31 oblikovalcev na modnih brveh, ki se bodo tokrat vile med zidovi Muzeja za arhitekturo in oblikovanje, v četrtek in petek si boste lahko videne kolekcije pobližje ogledali in kupili v SHOOWROOM-u, četrtkov večer bo posvečen ekskluzivnemu modnemu performansu znamke Benedetti Life, v petek pa bomo svečano podelili še LJFW WOW nagrade za modne presežke letošnjega leta.

Vzporedno s showroomom se bodo v četrtek in petek vrstila tudi modna predavanja v sklopu konference Sistem mode, ki jo organizira Center za kreativnost v sodelovanju z društvom SOTO.

Foto: LJFW


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam