Če ste mislili, da take ženske privlačijo moške, ste se zmotili!

29. april 2024

Če ste mislili, da take ženske privlačijo moške, ste se zmotili!

29. april 2024
Foto: Instagram @michellesalasb

Če ste mislili, da take ženske privlačijo moške, ste se zmotili!

29. april 2024
Foto: Instagram @nimabenati

Ženske, zaradi različnih mitov, včasih težko zgradijo harmoničen odnos z moškimi.

Pri tem imamo predvsem v mislih dejstva, za katere mislimo, da se zdijo moškim privlačne in ki so največkrat v naših glavah. Ali veste, o katerih napačnih predstavah je govora?

Zapeljiva oblačila

Kadar ženske skušajo pridobiti moško pozornost, se oblečejo v zapeljive kose. Naj bodo to kratke in oprijete obleke, prekratke jakne, globoki dekolteji ali prosojne tkanine. Žal pri tem zelo pogosto pozabijo obdržati določeno raven ženstvenosti in elegance.

Foto: Instagram @emilisindlev

Prekratka obleka nedvomno buri moško domišljijo, vendar to niso ženske, s katerimi si moški predstavljajo resno zvezo.

Videz manekenke

To je še eno napačno žensko razmišljanje, ki se širi po svetu kot kuga. Ženske se zaradi tega pogosto odločajo tudi za lepotne posege in izgubljajo na lastni identiteti. Si tega moški res želijo?

Foto: instagram @valerakomarova

Želijo si žensko, ki skrbi zase, je negovana in vedno zvesta sami sebi, nikoli pa take, ki slepo posnema standarde in je ob jutrih brez vseh ličil in pripomočkov skorajda ne prepozna.

Pretirano zanašanje na moškega

Nekatere ženske mislijo, da moški, ki si želijo biti z njimi v razmerju, želijo upravljati tudi z njenimi financami, se odločati namesto njih in podobno, kar pa seveda (večinoma) ne drži. Kadar med dvema človekoma vlada zaupanje, si med seboj pomagajo in sprejemajo pomoč, saj si le tako lahko zgradijo dober odnos.

Ljudje želijo skrbeti za svoje ljubljene, vendar mora ženska vedno imeti svoje mnenje. Po drugi strani pa so nemočne ženske na prvi pogled videti ljubke, vendar moški hitro izgubijo zanimanje.

Brezpogojna zaveza

Nekatere ženske popolnoma pozabijo nase, na svoje želje in potrebe, ko so v razmerju. Prepričane so, da to pritegne in zadržuje moške ob njih, medtem, ko je resnica popolnoma drugačna.

Moški imajo radi ženske s svojimi interesi in hobiji, zato je pomembno, da v razmerju nikoli ne izgubite same sebe.

Foto: Instagram @mmequeenb

Boginja zapeljevanja

Zelo razširjen mit pravi, da si moški v postelji želijo seksualno boginjo, ki do podrobnosti pozna vse trike zapeljevanja. Napaka! Kar moški cenijo je, da zna ženska v spolnosti uživati, ni obremenjena s svojim telesom, da večkrat pobudo za intimnost in moškemu pokaže, da si ga želi.

Puhloglavost

Nekatere ženske verjamejo, da moški ne marajo pametnih in izobraženih deklet, zato se pogosto predstavljajo za `neumnice`. Resnica je, da fantje ne marajo pametnih žensk, pravi moški (berite, tisti, ki ženske spoštujejo in kujejo v nebo) pa jih obožujejo!

Foto: Instagram @ana_d_armas

Preveč ličil

Po mnenju nekaterih žensk, moške privlači močan make up. Številne raziskave kažejo ravno nasprotno, ženske z minimalnimi ličili so moškim veliko bolj zanimive, kot tiste, ki ga imajo na obrazu celo tono. Manj je več, kar se tiče moških!

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic