fbpx

Če ste mislili, da take ženske privlačijo moške, ste se zmotili!

Izbor urednice, Lepota, Novice, Prva stran

Ali veste, na katere napačne predstave mislimo?

Ženske, zaradi različnih mitov, včasih težko zgradijo harmoničen odnos z moškimi. Pri tem imamo predvsem v mislih dejstva, za katere mislimo, da zdijo moškim privlačne in ki so največkrat v naših glavah.

Zapeljiva oblačila

Kadar ženske poskušajo pridobiti moško pozornost, se oblečejo v zapeljive kose: kratke in oprijete obleke, prekratke jakne, globoki dekolte in še bi lahko naštevali. Žal pri tem zelo pogosto pozabijo obdržati določeno raven ženstvenosti in elegance. Prekratka obleka nedvomno buri moško domišljijo, vendar to niso ženske, s katerimi si moški predstavljajo resno zvezo.

Videz manekenke

To je še eno napačno žensko razmišljanje, ki se širi po svetu kot kuga. Zaradi tega se pogosto tudi odločajo za lepotne posege in zgubljajo na lastni identiteti. Pa si tega moški res želijo? Želijo si žensko, ki skrbi zase, je negovana in vedno zvesta sami sebi, nikoli pa take, ki slepo posnema standarde.

Pretirano zanašanje na moškega

Nekatere ženske mislijo, da moški, ki si želijo biti z njimi v razmerju, želijo upravljati tudi z njenimi financami, se odločati namesto njih in podobno, kar pa seveda ne drži. Kadar med dvema človekoma vlada zaupanje, si med seboj pomagajo in sprejemajo pomoč, saj si le tako lahko zgradijo dober odnos. Ljudje želijo skrbeti za svoje ljubljene, vendar mora ženska vedno imeti svoje mnenje. Po drugi strani pa so nemočne ženske na prvi pogled videti ljubke, vendar moški hitro izgubijo zanimanje.

Zaveza

Nekatere ženske popolnoma pozabijo nase, na svoje želje in potrebe, ko so v razmerju. Prepričane so, da to pritegne in zadržuje moške ob njih, medtem, ko je resnica popolnoma drugačna. Moški imajo radi ženske s svojimi interesi in hobiji, zato je pomembno, da v razmerju nikoli ne izgubijo same sebe.

Boginja zapeljevanja

Zelo razširjen mit pravi, da si moški v postelji želijo seksualno boginjo, ki do podrobnosti pozna vse trike zapeljevanja. Napaka! Kar moški cenijo je, da zna ženska v spolnosti uživati.

 

Neumnost

Nekatere ženske verjamejo, da moški ne marajo pametnih deklet, zato se pogosto predstavljajo za puhoglavke. Resnica je, da fantje ne marajo pametnih žensk, pravi moški pa jih obožujejo.

Preveč make – upa

Po mnenju nekaterih žensk, moške privlači močan make – up. Številne raziskave pa kažejo ravno nasprotno, ženske z minimalnim make – upom so moškim veliko bolj zanimive, kot tiste, ki ga imajo na obrazu celo tono.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam