fbpx

Če ste slučajno spregledali, Zara je predstavila lepotni adventni koledar!

Lepota

Beauty Wardrobe Zara Emotions

Vsako leto se še posebej veselimo prazničnega decembra. Poleg tega, da nam prinaša dobro voljo, okusne tople napitke in gastronomske užitke, prinaša tudi številne beauty poslastice. Ko pa pridejo v obliki adventnega koledarja, pa naši sreči ni videti konca.

Zdaj svojo različico adventnega koledarja ponuja tudi Zara.  Poimenovali so ga Beauty Wardrobe Zara Emotions, v njem pa boste našli nekaj najbolj priljubljenih Zarinih izdelkov.

Kaj lahko najdete v Beauty Wardrobe zara Emotions adventnem koledarju?

Zarin adventni koledar je najbolj dišeč do zdaj. Vsebuje kar devet različnih parfumov, osem dišečih sveč, šest losjonom za telo in štiri gele za umivanje rok in telesa.

Vsi izdelki so narejeni v sodelovanju z Jo Malone, za katero je znano, da vsega, česar se ta ikona dotakne, spremeni v dišeče zlato.

Najprej je zgradila eno največjih parfumskih hiš z nekaterimi najboljšimi izdelki, ki so kdaj koli krasili trgovinske police ter domove številnih oboževalcev te znamke. Potem je zgradila svoj drugi imperij – Jo Loves. Kar impresivno, kajne?

Pred letom je skupaj z Zaro ustvarila najnovejšo kolekcijo parfumov, imenovano zara Emotions.

Njihova prva kolekcija je temeljila na kultnih predmetih obeh znamk, zare in Jo Loves.

Uporabljajo sestavine, ki jih Jo obožuje že vrsto let, vsaka dišava pa je ustvarjena z osebnostjo, ki svojo zgodbo pripoveduje na edinstven način.

Tudi ta božič lahko uživate v vseh rezultatih njihovega dela in svoj dom ter telo naredite še bolj dišeče kot kdaj koli prej.

Preko spleta ga naročite lahko na tej povezavi.

Foto: Zara


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam