fbpx

Celine Dion: Od ženske v senci do modne kraljice!

Moda, Novice, Prva stran, Znani

Od kraljice Quebeca, do Couture kraljice!

Kadar pomislimo na Celine Dion, vedno pomislimo na močan in prelep glas ter na romantično ljubezensko zgodbo, nikoli pa je nismo povezovali z modo in slogom.

Kar je pravzaprav prav, saj je Celine ena izmed najboljših pevk vseh časov in ne manekenka. Njeno glavno orožje je glas, zato ji je bilo v preteklosti oproščeno, ko smo jo videvali v preprostih in neopaznih outfitih. Očitno pa se stvari v zadnjem času spreminjajo!

Celin namreč v zadnjem času preseneča in navdušuje s svojim modnim izborom. Kljub temu, da je dolga leta veljala za kraljico Quebeca, jo mediji v zadnjem času imenujejo Couture kraljica. Za nove brezhibne kombinacije je najbolj zaslužen njen novi stilist Law Roach, ki ima nedvomno pravo vizijo za kanadsko zvezdnico.

files (2)

Zanimivo je, da njuno sodelovanje traja šele tri tedne, mediji pa so še polni novic o njenih očarljivih outfitih.

»Dokler delam, me ne zanima, ali bo vse skupaj opaženo s strani medijev. Osredotočam se izključno na svoje delo in največje priznanje mi je, da so zadovoljni moji oboževalci. Vse ostalo je samo smetana na vrhu torte. Da sem trenutno v središču pozornosti mi seveda ugaja,«

je dejala Celine, ki je nepričakovano postala glavna zvezda tedna visoke mode v Parizu.

Najprej smo jo videli na modni reviji hiše Giambattista Valli

celine-dion2-a

files (3)

Opažena je bila tudi v kosih za dnevne priložnosti. Lahko smo tudi bolj natančni: neonsko zelena obleka hiše Balenciaga, Fendijev  plašč, Balmainovi škornji nad koleni, so samo nekateri od kosov, ki so nam v zadnjih dnevi padli v oči.

 

files (4)

Celine-Dion-GOTS-Paris-Street-Style-Fashion-Gucci-Tom-Lorenzo-Site-4

1467722846-gettyimages-543415032-master

“S Celine je odlično sodelovati, saj jo moda zelo zanima in navdušuje in ve, kaj ji pristaja. Meni pa je všeč predvsem zato, ker je neustrašna.«

… nato je sledil v celoti črn outfit za Diorjevo revijo, s katerim je naznanila novo poglavje v svojem življenju, v katerem ne bo prepoznavna samo po močnem glasu, ampak tudi z močnim slogom.

files

1467719238-celine-dion-paris-couture-dior-getty

Foto: Profimedia, KCS Presse


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam