Zvezdnica je na rdečo preprogo nagrad tony prišla v Crocsih

18. junij 2024

Zvezdnica je na rdečo preprogo nagrad tony prišla v Crocsih

18. junij 2024
Foto: Profimedia

Na letošnji podelitvi nagrad tony ni bilo velikih presenečenj. Zvezdnice so pozornost vzbujale s svojimi opravami, med katerimi je najbolj presenetila igralka Brooke Shields.

Ameriška igralka Brooke Shields za na rdečo preprogo 77. podelitve nagrad tony prišla obuta v izredno sproščeno obutev. Svojo dolgo kanarčkasto rumeno obleko je dopolnila s Crocsi v ujemajoči se barvi!

Foto: Profimedia

Izvrstna filmska in televizijska zvezdnica je na rdečo preprogo gledališča David H. Koch Theater at Lincoln Center v New Yorku, kjer je potekala podelitev, stopila samozavestno. Ne le da se je udeležila prestižne slovesnosti, ampak je bila tudi ena izmed govorcev na prireditvi.

Foto: Profimedia

Za revijo People je dejala: “Imam svoje Crocse! Ne bi mogla biti v petah!” Igralka, ki je nedavno lansirala svojo blagovno znamko izdelkov za lase Commence, je razlog udobnejše izbire obutve za glamurozen dogodek nekaj dni prej razkrila na svoje Instagram profilu.

Foto: Instagram @brookeshields

Objavila je namreč fotografijo nog v opornicah in pripisala “Fotografije s stopali bodo pogostejše… operacija obeh prstov”. Pohvalno, da je svoje zdravje ter udobje postavila na prvo mesto ter se kljub operaciji udeležila prireditve.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic