fbpx

Chanel prodaja plastične dežne klobučke – in ljudje jih celo nosijo!

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

Kakšna je cena, da ostanete suhi? Če vprašate Chanel, dobrih 900 evrov.

Prestižna francoska hiša se je pridružila prozornemu PVC trendu in modni navdušenci jih, verjeli ali ne, nosijo s ponosom. Če ste v iskanju novih plastičnih kosov, ki ste jih videli na modnih revijah za letošnjo pomlad, vas lahko potolažimo, da so končno na voljo tudi v trgovinah in spletnih straneh.

Veliko zanimanja je pred časom požela plastična torba hiše Céline, ki je v prodaji za 480 evrov, kar je 479,5 evra več, kot dejansko stane sama izdelava.

Na ulicah so PVC dežni plašči postali že kar nekaj vsakdanjega, pred kratkim pa so se jim pridružili še prozorni dežni klobučki.

Lani je Chanelov Karl Lagerfeld povzročil pravo revolucijo, ko je na modno pisto poslal svojo muzo Kaio Gerber z vodoodpornimi (vsaj videti so bili taki) plastičnimi modnimi dodatki. Kaia je med drugim nosila tvidast kostim, v kombinaciji s prozornimi visokimi škornji in klobučkom.

Smešni modni dodatki so bolj podobni tistim, ki jih nosi medvedek Paddington kot pa kosi, ki bi jih nosile modne navdušenke. Pa vendar …  nosijo jih dame, ki jim je moda ena izmed najbolj pomembnih stvari v življenju.

Čeprav je Chanelova različica prozornih plastičnih klobučkov opremljena z elegantnim belim ali črnim pasom in označena z dvojnim C logotipom, vas bo ta kos stal več kot minimalna mesečna slovenska plača.

Cena? Dobrih 900 evrov. In če ste slučajno v obdobju varčevanja, si lahko privoščite tudi »cenejši« plastični obroč za lase, ki bo olajšal vašo denarnico za 450 evrov.

Foto: Getty Images, Chanel


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam