fbpx

Chanel za modno revijo postavil Eifflov stolp!

Izbor urednice, Moda, Novice, slider

Spektakularna kulisa in dolgočasna kolekcija.

Že kar nekaj let Karl Lagerfeld na modnih revijah predstavlja predvidljive kolekcije in zdi se, kot bi mu znamenita Coco Chanel prepovedala kakršna koli odstopanja od boucle oblačil, širokih oblek in moško krojenih kostimov.

Za vse, ki poznamo Karlovo delo pri Fendiju, kjer nas vsakokrat navduši, je bila sama kolekcija kar majhno razočaranje, saj že postaja preveč predvidljiva, in da, malce dolgočasna.

The #CHANELtower recreated at the Grand Palais for the #CHANELHauteCouture Fall-Winter 2017/18 show

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

Zdi se, da oblikovalec vso svojo energijo usmerja v scenografijo, ki pa je, za razliko od predstavitve kolekcije, pravi spektakel, ki ga vsakič z nestrpnostjo čakamo.

Prav nič drugače ni bilo na tednu visoke mode, ki ta trenutek poteka v Parizu. Lagerfeld je predstavil najnovejšo kolekcijo v atriju Grand Palais pod repliko znamenitega Eifflovega stolpa. V preteklosti je atrij že spremenil v supermarket, letališče in vesoljsko postajo.

Pod repliko pariškega simbola so se manekenke sprehodile v tipičnih Chanelovih kreacijah, ki smo jih videli že neštetokrat, izstopali pa so simpatični volneni klobučki, usnjeni visoki škornji in cvetlični okraski. Kar je bilo še najbolj presenetljivo, je bil živo pisan make – up.

#CHANELHauteCouture #CHANELtower

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

What a dream ✨ So elegant, so refined, so subtle. The show was truly incredible ❤️ @chanelofficial #ChanelHauteCouture #ChanelTower

A post shared by Caroline de Maigret ?? (@carolinedemaigret) on

Modno revijo so si ogledala številna slavna imena s sveta mode in zabave, kot so Katy Perry, Kirsten Stewartin Cara Delevigne, ki so bila seveda oblečene v Chanelove kreacije.

Katy Perry in Pharrell

Tilda Swinton

Foto: Getty, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam