fbpx

Chanelova modna revija ponovno presentila

Moda, Novice, Prva stran

Glavna zvezda je bila mlada Kaia Gerber.

Vsi že dobro vemo, da Karl Lagerfeld vedno preseneti in navduši, kar pomeni, da Chanelova modna revija vsako sezono prinese čudovite kreacije. In tudi pri letošnji ni bilo nič drugače. Predstavitev Chanelove kolekcije za pomlad in poletje 2018 je bila postavljena v tropsko okolje, ki kar malo spominja na Jurski park, seveda v dobrem smislu. Iz začasno postavljenih sten so padali slapovi vode, ki so jih krasili listi in drevesa, vse skupaj pa je obkrožalo leseno modno stezo, ki se je vila med kamenjem.

A seveda ozadje ni bila glavna atrakcija Chanelovega šova, seveda nas najbolj zanimajo kreacije in dodatki. In to sezono imamo trend, ki res izstopa: plastika, ki jo je bilo možno videti povsod. Plastične torbice, klobuki, škornji in čevlji, opaziti je bilo možno celo par rokavic, ki so bile delno plastične.

Večina oblek je imela podpis klasičnega Chanela, za katerega so značilni tvid, biseri in naborki, vmes pa je bilo možno opaziti tudi jeans in bolj pisane kose, ki so celotnemu šovu dodali bolj sproščen in poletni občutek.

 

Spodaj si lahko ogledate nekaj najboljših videzov iz Chanelovega modnega šova.

Foto: Hashtag Legend


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam