fbpx

Charlize Theron je v tej modni kombinaciji zažarela v Berlinu

Dogodki, Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, slider, Tuja scena, Znani

Za premiero svojega filma je oblekla Diorjev bel nedrček – halter top in usnjeno krilo.

Na kino platna prihaja film Atomic Blonde, v katerem igra glavno vlogo prelepa in dolgonoga Charlize Theron, ki je te dni polno zaposlena s promoviranjem svojega novega projekta po glavnih evropskih mestih.

Ustavila se je tudi v Berlinu in na premieri pustila marsikoga brez diha v zanimivi beli kombinaciji, ki samo še poudarja Charlizine telesne čare. Igralka je nadela kompletek, sestavljen iz majcenega nedrčka, ki naj bi igral vlogo topa ter usnjenega krila z visokim pasom.

Oba kosa oblačil imata kajpak podpis Christian Dior. Treba je namreč vedeti, da je Charlize že dolgo vrsto let zaščitni obraz parfumov hiše Dior in drugih kozmetičnih izdelkov te prestižne znamke.

prizor iz filma Atomic Blonde

Charlize je Diorjevo kreacijo dopolnila z belimi salonarji z vrtoglavo visoko peto, ki so zares do konca poudarili njene že tako neskončno dolge noge. Izbrala je nakit – masivnejšo zapestnico ter drobne uhane in prstan – z dizajnerskim podpisom Messika.

Njen seksi videz čisto prave akcijske junakinje (kakršno bomo videli tudi v filmu) pa je kajpak dopolnila rdeča šminka na ustnicah. Želite biti tako seksi, kot je Charlize na teh fotografijah? Brez naravne lepote jo boste težko dohiteli, lahko pa vsaj posnemate njeno zanimivo, po novem skrajšano in rahlo skodrano pričesko, to poletje stavite na belo barvo in krilo z visokim pasom ter visoke pete. Sploh, če ste tako vitke, kot ona!

 

Foto: Just Jared, Give me the Newz, FirstPost, Buro24


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam