fbpx

Chiara Ferragni bo dobila svoj dokumentarni film

Moda

Letošnje leto se je začelo z napovedjo številnih dokumentarcev.

Od modnih, do dokumentarnih filmov o priljubljenih osebnostih, se je leto 2019 začelo z novimi kratkimi filmi, ki podrobno prikazujejo življenje zvezdnikov ali modne revije oziroma njenega zakulisja.

Chiara Ferragni je ena izmed prvih blogerk, ki je vpeljala pojem influencer in odprla vrata vsem damam, ki skupaj z njo delijo ljubezen do mode in lepote.

Po desetih letih uspešnega delovanje njene spletne strani The Blonde Salad, prečudovite poroke z italijanskim reperjem Federicom Leonardom Luciom – Fedezom in rojstvu prvega otroka, se svetlolasa Italijanka lahko pohvali z zelo uspešnim letom 2018, v katerem je doživela vrhunec svoje slave.

Najbrž je bil to razlog, da se je odločila, da bo vse skupaj obeležila v dokumentarcu, v katerem boste lahko doživeli, kako je biti v koži ene izmed najbolj vplivnih žensk v svetu mode.

Po poročanju spletne strani WWD, Chiara pri snemanju sodeluje z italijansko režiserko Eliso Maoruso ter podjetjem Memo Films, v katerem so bodo pojavila številna znana imena iz sveta mode, med njimi Maria Grazia Chiuri, Donatalla Vesace in Diane von Furstenberg.

WWD je še zapisal, da se je snemanje začelo na njeni poroki na začetku septembra, film pa bo zelo kmalu tudi na ogled.

Foto: Pinterest, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam