fbpx

Chiara Ferragni in Fedez pričakujeta prvega otroka!

Lifestyle, Moda, slider, Uncategorized

Oboževalce je blogerka razveselila s potrditvijo nosečnosti na Instagramu!

Ena izmed začetnic samega blogerstva in največjih zaslužkaric v blogerskem svetu, Chiara Ferragni in njen zaročenec, italijanski glasbenik Fedez, pričakujeta prvega otroka. Zaljubljeni par je novico naznanil preko Instagrama, kjer imata skupaj milijonov sledilcev. Spola otroka še nista razkrila, sta pa potrdila, da je Chiara že v petem mesecu nosečnosti. Novico sta ovekovečila s posebnimi pokrivali in širokimi nasmehi, čestitke pa že dežujejo s celega sveta.

Skupaj veljata za modni power-couple, svoje zaljubljenosti pa že od začetka zveze ne skrivata, temveč intimne trenutke vestno delita z oboževalci. Na Instagram Storyih sta včeraj objavila tudi nekaj videov, kjer sta pokazala fotografije ultrazvoka majhnega »raviola«, kot imenujeta svoj naraščaj. Med drugim je to tudi vzdevek, ki si ga med seboj izmenjujeta.

Everything

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Veselimo se prihoda dojenčka, hkrati pa lahko pričakujemo, da bo Chiara kmalu blogala tudi o nosečniških kombinacijah ali oblikovala linijo oblačila za bodoče mamice … Pustimo se presenetiti!

 

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam