fbpx

Chiara Ferragni postala nova Lancômova muza!

Lepota, Novice, slider

Odkritost, jasna volja, zadovoljstvo in sodobnost, so besede, ki najbolje opisujejo najbolj vplivno blogerko na setu.

Skrbnica za imidž in strokovnjakinja za okus Chiara Ferragni je ena najbolj spoštovanih poznavalcev družbe in medijev našega časa. Ampak Chiara Ferragni je več kot to, predvsem je odsev našega sveta.

Leta 2009, ko je še živela v Milanu, je začela pisati svoj spletni dnevnik o življenjskem slogu The Blonde Salad. Zahvaljujoč njenemu slogu in občutku za modo je takoj postal referenčna točka in pravi naslov za modne navdušenke. Chiara je s svojo intuicijo za nove medije zasebno življenje spremenila v spletni dnevnik o slogu. Tukaj je do izraza prišel njen videz – kul brez posebnega truda. Devet let pozneje več kot 11 milijonov oboževalcev po celem svetu sledi zaljubljenosti v modo, pustolovščinam in potovanjem te evropske in mednarodne vplivnice.

Leta 2013 je Chiara Ferragni ustanovila TBS Crew (The Blonde Salad Crew) in okrepila svojo vizijo ter svoj spletni dnevnik spremenila v pravo medijsko hišo z več kot 600.000 obiski mesečno ter e-nakupovalno platformo.

Kot prodorna poslovna ženska in karizmatična vodja je Chiara Ferragni leta 2017 seveda postala izvršna direktorica lastnega podjetja, isto leto pa jo je ameriška revija Forbes razglasila za »najvplivnejšo modno vplivnico«.

Njene izkušnje z družbenimi mediji skupaj s talentom za komunikacijo in javno podobo pritegujejo pozornost akademikov, saj je kar dvakrat služila za študijo primera na Harvardu. Njen uspeh je vzorčni primer, ona pa vzornica, ki ji je vredno slediti.

Odkritost, jasna volja, zadovoljstvo, sodobnost – to so besede, ki jih odzvanjata Chiarina vizija in potovanja, ter filozofija, katere simbol je že več kot 80 let po celem svetu podjetje Lancôme. Kaj je bolj logičnega kot prositi to navdihujočo vplivno žensko, da postane partnerica podjetja Lancôme in njegova muza?

Evropski slog in odnos, Italijanka po rodu in srcu, prebivalka Los Angelesa po svoji volji. Chiara Ferragni, ki pričakuje svojega prvega otroka, je marsikaj. S podjetjem Lancôme bosta to raznolikost seveda izražala prek družbenih medijev, ampak tudi s številnimi (še vedno skrivnostnimi) projekti, ki bodo potekali celo leto.

»Zelo se veselim tega edinstvenega sodelovanja s podjetjem Lancôme. Ljubiteljica znamke sem že, odkar sem kot dekle živela v Cremoni. Parfum Trésor je bil vonj mojih najstniških let. Blagovno znamko spoštujem in si z njo delim njene vrednote in zgodovino. Njen lepotni ideal je povabilo k zadovoljstvu in samouresničitvi, kar je tudi moje življenjsko vodilo. Ponosna sem, da mi je Lancôme zaradi mojih poslovnih podvigov in vpliva zaupal vlogo muze,«

pojasnjuje Chiara Ferragni.

Francoise Lehmann, generalni direktor Lancôme Internationala, pa dodaja:

»Sodelovanje s Chiaro Ferragni simbolizira našo pripravljenost, da mlade ženske navdahnemo z vzori, s katerimi se lahko poistovetijo. Zaradi Chiarine mednarodne avre je njen položaj vzornice skladen z vrednotami moči in sodobnosti, ki so ljube podjetju Lancôme. Ponosni smo, da sodelujemo s to žarečo vplivno žensko, ki je navdih drugim. Gre za prefinjeno kombinacijo elegance in inteligence, ki znova potrjuje, da je zadovoljstvo najboljša oblika, ki jo lahko zavzame lepota.«

 

Foto: Instagram, Lancôme


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam