fbpx

Chiara Ferragni končno tudi v Ljubljani

Moda, Novice, slider

“Zgledujemo se lahko druga od druge, si postavljamo visoke cilje, dajemo vse od sebe in brezkompromisno delimo svoja čustva.”

V četrtek so ljubljansko modno hišo Ikona varovale super junakinje in mimoidoče zapeljevale s svojimi očarljivi mežikajoči pogledi. Modna poznavalka in voditeljica Lorella Flego se je z zbranimi novinarkami, stilistkami, modnimi blogerkami in drugimi modnimi navdušenkami sprehodila po najnovejši kolekciji obutve in modnih dodatkov najvplivnejše modne blogerke v svetu Chiare Ferragni.

Modna hiša Ikona_Modno druženje s Chiaro Ferragni_Foto Robert Ribič 4 Modna hiša Ikona_Modno druženje s Chiaro Ferragni_Foto Robert Ribič 7

Modna hiša Ikona_Modno druženje s Chiaro Ferragni_Foto Robert Ribič 1 Modna hiša Ikona_Modno druženje s Chiaro Ferragni_Foto Robert Ribič 9

Medtem ko so lani kolekcijo navdihnile pošasti, so se le-tem tokrat zoperstavile super junakinje, navdih Chiarine domišljije. V modni hiši Ikona boste z motivi super junakinj našli lakaste salonarje s široko visoko peto, gležnjarje v temno modri barvi in balerinke z visokim zavezovanjem, sicer pa so močneje zastopani nosljivejši modeli kolekcije »Flirting«, kamor se uvršajo z bleščicami posute balerinke, slip-on in espadrilla modeli čevljev, okrašenih z mežikajočim Chiarinim očesom.

CF1090_007-1 CF871_1_005 CF824_1_021

 Vpadljivim čevljem Chiare Ferragni so ob crkljanju s torticami in srkanju penine odobravajoče mežikale Tjaša Kokalj, Sabina Remar, Jana Koteska, Ajda Sitar, Danica Lovenjak, Nika Veger, Manca Vodopivec in številne druge modne urednice in novinarke, med katerimi je vladalo zanimanje tudi za ovitke za telefone, ikonično majico s Chiarinim logotipom in miniaturnim nahrbtnikom, ki ga Chiara uvršča med svoje najljubše kose iz kolekcije.

Modna hiša Ikona_Modno druženje s Chiaro Ferragni_Foto Robert Ribič 10

“Zgledujemo se lahko druga od druge, si postavljamo visoke cilje, dajemo vse od sebe in brezkompromisno delimo svoja čustva. Ženske, vse me smo super junakinje.”

 je dejala Chiara.

Chiara Ferragni – dekle, ki je ustvarila poklic “modni bloger”

Dekle iz Cremone je bila vzorna dijakinja na klasičnem liceju, a že leta 2013 jo je Vogue razglasil za najlepše oblečeno modno blogerko. Pred štirimi leti je 27-letna Chiara na spletu ustvarila blog theblondesalad.com s kar 3 milijoni obiskov mesečno. Brez obotavljanja lahko rečemo, da je na svet spravila “modnega blogerja”, ki danes velja za poklic. Uspehu drobnega dekleta manekenske postave je botrovalo 50 odstotkov sreče ter 50 odstotkov pameti in sposobnosti. Chiara, ki z nogami ostaja trdo na tleh, je ponosna na svoje korenine in poudarja, da se je prav v domačem kraju navdušila nad modo, ko je začela hoditi po nakupih, nakupovanje ji je prišlo v kri in cenejše kose je začela kombinirati z dražjimi. Čeprav veliko potuje, jo pogosto opazijo v domačem mestu, ko si s sestrama Francesco in Valentino v lokalu privošči vročo čokolado, se s kom fotografira, deli avtograme ali nakupuje. “Svetlolaska solatka” je zasenčila vse ameriške kolege, saj je v enem letu zaslužila 8 milijonov dolarjev in s tem postala pravi fenomen. Business of Fashion, ena najpomembnejših spletnih strani z modnega področja, jo je označila za “eno najvplivnejših ljudi v svetu mode”, prisotna je na vseh pomembnejših modnih in družabnih dogodkih, od festivala v Cannesu do težko pričakovanih filmskih premier. A če ste mislili, da je njen uspeh zakrivil le njen blog, ste se zmotili. Blog The Blonde Salad namreč predstavlja le 30 odstotkov Chiarinih prihodkov, ostalo doprinesejo sodelovanja z drugimi blagovnimi znamkami in modnimi oblikovalci, reklame, modna linija Chiara Ferragni Collection, ki jo je ustanovila pred letom dni, največji dobiček pa ji prinaša prav linija obutve, h kateri se lahko od sedaj zatečete tudi v ljubljansko modno hišo Ikona.

LogoBassa3

Foto: Robert Ribič, Chiara Ferragni


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam