Chris Rock končno naslovil slavno klofuto: “Še vedno boli”

06. marec 2023

Chris Rock končno naslovil slavno klofuto: “Še vedno boli”

06. marec 2023

Eno leto po tem, ko je Will Smith med podelitvijo oskarjev prikorakal na oder in voditelju Chrisu Rocku primazal klofuto, je ta zdaj končno spregovoril o incidentu.

Igralec, voditelj in komik Chris Rock se je na lansko klofuto Willa Smitha odzval čisto v ameriškem slogu: s stand up nastopom na Netflixu, ki je bil predvajan v živo.

Poudaril je, da ga klofuta “še vedno boli”, a se pohvalil, da je Smithov udarec “sprejel kot Pacquiao,” slavni filipinski bokser. Ob tem se je pošalil, da tisti, ki pravijo, da besede bolijo, “še ni dobil udarca v obraz.”

Chrisov nastop, imenovan Selective Outrage, je že na voljo na Netflixu. (Foto: Profimedia)

Jada ga je prizadela bolj kot Chris

Nato je ljudi spomnil na odprto razmerje Smitha in njegove žene Jade, pri čemer naj bi bila predvsem Jada tista, ki ima ljubezenske odnose izven zakona, o čemer sta zvezdnika celo javno govorila. “Ona ga je prizadela veliko bolj kot jaz,” je med nastopom dejal Rock in dodal: “A koga je udaril? Mene. Moškega, za katerega ve, da ga lahko premaga.”

V tednih po incidentu je Smith večkrat spregovoril o klofuti in se zanjo tudi opravičil, Rock pa se je komentiranju dogodka do sedaj izogibal. Zavrnil je tudi ponudbe za številne intervjuje, med njimi celo legendarno Oprah Winfrey.

To je omenil tudi v nastopu: “Nisem žrtev, bejbi. Nikoli me ne boste videli jokati pri Oprah ali Gayle (King, op. p.). Nikoli tega ne boste videli. Nikoli se ne bo zgodilo.”

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic