fbpx

Chrissy Teigen: Vse na meni je umetno, razen ličnic!

Nega telesa, Prva stran, trend, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

Osvežujoče je vedeti, da se tudi zvezdnice spopadajo z negotovostjo in jo tudi priznajo.

Ko je Chrissy Teigen pred nekaj dnevi govorila s skupino lepotnih urednic, ki so ji laskale, češ, kako je lepa, je Chrissy pokazala na različne dele obraza in telesa, ter dejala:

“Lažno! Lažno! Lažno! Vse na meni je lažno, razen ličnic.”

Ker očitno nihče nima početi kaj pametnejšega, kot da se razburja zaradi izjav slavnih ljudi, marsikdo pa si da duška še s tem, da jim sledi po družbenih omrežjih ter čas zapravlja s sovražnimi komentarji na njihovih (javnih) zidovih, je zadeva hitro dobila neslutene razsežnosti.

Chrissy je prilila olje na ogenj z izjavo na Twitterju:

“Ali res nihče ne razume šale? Bi res imela tako zadnjico, kot jo imam, če bi si jo dala popraviti?”

Ta 31-letnica, ki očitno zna usmeriti pozornost nase, je sicer ena od tistih, ki so brez dlake na jeziku. V javnosti je odprto govorila o poporodni depresiji, objavila je fotografije strij na svojem telesu, bila glasna ob raznih kritikah dežurnih ‘hejterjev’ na družbenih omrežjih, prav tako pa odkrito priznava, da jo zvija od poželenja po pečenih perutničkah s sladko omako.

V nedavnem intervjuju je šla Chrissy še dlje in priznala, da je imela plastično operacijo. To ni seveda v Hollywoodu prav nič posebnega, še v Ljubljani komajda. Je pa ponovno opomnik, da se tudi znani in naravno lepi soočajo z negotovostmi, ko gre za videz. V pogovoru je Teigenova povedala, da je ni strah govoriti o plastičnih operacijah in da jh ne obžaluje.

Med drugim je povedala, da si je dala izsesati maščobo iz nadlahti, kar ‘je dodalo vsaj nekaj centimetrov dolžine mojim rokam’. Dejala je, da se ji ni zdel nujen poseg, vendar se je zaradi njega bolje počutila, ker ji je dal več samozavesti.

Nič takega, lahko zaključimo. Vseeno pa je osvežujoče, da čedalje več znanih osebnosti stvari pove tako, kot so, brez olepševanja in iskreno.

 

Foto: W Magazine, Eonline, Squibs, New York Magazine, Pinterest, Business Insider


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam