fbpx

Claudia Schiffer: njen 48. rojstni dan in spremembe skozi čas

Dogodki, Lifestyle, Znani

Supermanekenka, ki je kariero začela leta 1989, se je do danes pojavila na več kot 1000 naslovnicah revij in časopisov, kar ji je prineslo mesto v Guinessovi knjigi rekordov.

Ena najbolj slavnih manekenk vseh časov je zagotovo nemška lepotica Claudia Schiffer, katere obraz poznajo povsod po svetu. Ko je v začetku 90. let dosegla uspeh in slavo s svojim delom za modne oblikovalce, so jo tisk in javnost sprva radi primerjali z ‘drugo Brigitte Bardot’, danes pa je sama tako velika zvezdnica, da njene naslednice primerjajo z njo.

Nemška verzija Brižitke, vsaj tako lepa, kot original, s katero so jo na začetku poti primerjali, je 25. avgusta, torej v soboto, praznovala 48. rojstni dan! Kar težko je verjeti glede na njen videz, da se počasi pomika proti Abrahamu, sploh, ker je v modnem svetu še vedno zelo aktivna.

Na začetku svoje slave in danes

Ker se je v času kariere pojavila na več kot 1000 naslovnicah različnih revij in časopisov, ji je to zagotovilo mesto v Guinessovi knjigi rekordov. Aktualne številke za lansko leto kažejo, da njeno trenutno čisto premoženje, ki ga je ustvarila s poziranjem za znane blagovne znamke in s hojo po modnih revijah, znaša malenkost več kot 60 milijonov ameriških dolarjev.

1990

1991

1992

1994

Bila je muza Karla Lagerfelda, za katerega je postala obraz znamke Chanel leta 1997, bila je tudi ljubljenka pokojnega Giannija Versaceja. Osvojila je srca številnih moških, tudi čarodeja Davida Copperfielda, s katerim je bila zaročena pet let. Maja 2002 pa se je poročila s filmskim producentom in režiserjem Matthewom Vaughnom in v zakonu, ki je še vedno srečen, so se jima rodili trije otroci.

1999

2004

Malokdo pa ve, da se je Claudia Schiffer sprva namenila postati pravnica, tako, kot njen oče, v čigar odvetniški pisarni je tudi opravljala prakso, preden so jo modni skavti odkrili na zabavi v nočnem klubu v Düsseldorfu in potem, kot pravijo, je bila vse zgodovina, Claudia pa je postala eden od prvih supermodelov.

2007

2009

2012

Plavolasa boginja, rojena leta 1970 v Rheinbergu na zahodu Nemčije (mimogrede, njeno rojstno mesto slovi tudi po tem, da so tam izumili sloviti zeliščni liker Underberg) se je skozi leta sicer spreminjala, a ne preveč, lahko bi celo dejali, da je z vsakim letom bolj žlahtna.

2017

2017

2018

Najbrž se strinjate z nami, da je 180 centimetrov visoka lepotica še vedno videti senzacionalno, kar težko je verjeti, da se takorekoč ni spremenila. Oglejte si torej Claudijine podobe skozi čas!

 

Foto: Wikipedia, Elle, Pinterest, CataWiki


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam