fbpx

Claudia Schiffer odkrila lepotno pravilo št. 1, ki se ga nikoli ne drži!

Lepota, Ličenje, Lifestyle, Nega telesa, Obraz, Prva stran, Zanimivosti, Znani

Od 48-letne supermanekenke bi pričakovali, da se strogo drži nasvetov o negi kože, pa ni tako. To je njena ‘umazana’ skrivnost…

Priznanje nemške supermanekenke je marsikoga presenetilo, ko je ob izidu njene avtobiografske knjige, preprosto naslovljene “Claudia Schiffer”, v intervjuju za modno revijo InStyle odkrila nekatere od svojih lepotnih skrivnosti.

Pričakovali bi, da se krhka plavolasa lepotica brezhibne kože na obrazu dosledno in predano drži vseh pravil beauty rutine, ki so se jih do sedaj spomnili strokovnjaki za nego kože, pa vendarle ni tako. Sploh pa ne, ko gre za odstranjevanje ličil!

Claudia je v svoji bogati in zavidanja vredni karieri fotomodela ter manekenke delala z vsemi največjimi poznavalci in znamkami modnega ter lepotnega sveta, njen zapeljiv obraz pa je do sedaj krasil že več kot 500 naslovnic najbolj znanih modnih in life-style revij na svetu.

Claudii se pred spanjem ne da odstranjevati očesnega make-upa, a za to ima menda dober razlog!

Čeprav je ravno odstranjevanje make-upa po koncu delovnega dneva, sploh pa pred spanjem, nekaj, kar svetujejo vsi strokovnjaki za nego kože in sploh dermatologi, pa je 48-letnica sedaj v pogovoru odkrila, da se tega pravila niti najmanj ne drži!

“Pred spanjem ne odstranim ličil in zjutraj sem zato videti naravnost odlično,”

 

trdi nemški supermodel, ki je od leta 2002 poročena z znanim filmskim režiserjem in producentom Matthewom Vaughnom, z njim ima tri otroke.

“Ličila, ki sem jih zjutraj nanesla na oči, pustim nedotaknjena in naslednji dan se zbudim z razmazanim make-upom, kar ustvari seksi rock šik videz. To skrivnost sem odkrila že v 90. letih, ko sem delala z nemško fotografinjo Ellen von Unwerth, s katero sva skupaj snemali oglasno kampanjo za Guess Jeans.”

Na dan, ko je videti dobro, ličil sploh ne potrebuje…

Claudia se spominja, da so snemali v Maroku z make-up artistom Laurijem Starrettom, vizažistom slavnih. Ta je bil tisti, ki je supermanekenki svetoval, naj spi z ličili, ker bo naslednji dan videti veliko bolje. Dejal je, da lahko odstrani samo umetne trepalnice.

“Takrat se mi je zdel ta nasvet absurden, če ne celo nor, ampak upoštevala sem ga in ugotovila, da je imel Starret prav!”

je še povedala Claudia Schiffer v pogovoru za InStyle.

Claudia se je podpisala tudi pod limitirano kolekcijo ličil nemške znamke ARTDECO

Ženskam po svetu, ki so ta intervju prebrale (oziroma še bodo v celoti tudi manekenkino knjigo), pa je po tem priznanju gotovo odleglo, da si celo ena najlepših žensk na svetu dovoli takšno lepotno pregreho, ki jo strokovnjaki za nego kože sicer prištevajo med ‘največje zločine’ proti zdravju in lepoti kože.

 

Foto: Instagram, Pinterest, Damefrisur.de, ARTDECO, InStyle, YouTube


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam