fbpx

Clavicut: Popolna dolžina las, ki pristaja prav vsaki ženski!

Lepota, Novice, slider

Frizerji te pričeske ne imenujejo brez razloga “čudežna”.

To je dolžina do ključne kosti ali ključnice (nekaj centimetrov gor ali dol), in frizerji te pričeske ne imenujejo brez razloga, čudežna.

Lasje so dovolj dolgi, da lahko eksperimentirate na različne načine in kar je najboljše – pristaja prav vsaki ženski, ne glede na to, ali ima ravne, valovite, tanke, skodrane ali goste lase. Druga prednost pa je, da pristaja prav vsakemu obrazu. Torej, ne obstaja ženska, ki ji ne bi ta pričeska pristajala!

c1

Ta dolžina las ima tudi svoje “uradno” ime – Clavicut.

Ime izhaja iz latinske besede za ključno kost clavicula oz. točka, ki prikazuje idealno dolžino las. Seveda, majhne spremembe so dovoljene – Parameter naj bo ključna kost, tudi če se katera odloči za nekaj centimetrov nižje ali višje. Priljubljeni clavicut “laska” vsem teksturam las – tankim pomaga doseči volumen, težko in preveč gosto pa bo ukrotila.

Dame Hollywooda, znane manekenke in trendeseterke, že dolgo vedo za to “skrivnost”. Clavicut boste videli na Cari Delevingne, Victoriji Beckham, Jessici Alba, Emmi Stone, Kim Kardashian, Rosie Huntington-Whiteley in mnogih drugih.

c2

c3

c4

c5

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam