Courteney Cox pokazala, kako jesti pico “kot pravi Newyorčan”

12. december 2022

Courteney Cox pokazala, kako jesti pico “kot pravi Newyorčan”

12. december 2022

Priljubljena igralka, najbolje znana iz serije Prijatelji, je svetu pokazala, kako pravi Newyorčani jedo pico. Ne boste razočarani.

“Veliko ljudi, ki niso iz New Yorka, pride v mesto in komaj čakajo, da si privoščijo newyorško pico,” pove na začetku svojega videa, nato pa na presenečenje mnogih doda: “In ne vedo, kako jo jesti.”

Ok, morda se res najde kdo, ki ne ve, kako se lotiti trikotnega kosa pice, a na srečo je tu Courteney Cox. Če je v legendarni seriji Prijatelji igrala chefinjo, ji lahko glede kulinarike zaupamo tudi v resničnem življenju, kajne?

V Instagram videu tako demonstrira, kako ne izgledati kot turist, ko obiščeš picerijo v Velikem jabolku. “Tako pico jedo pravi Newyorčani,” je zapisala v opisu videa.

“Torej, najprej jo popivnaš. Odstranite vse olje. Avtentični Newyorčani nato radi odrežejo konico in jedo majhne koščke. Če ste s Sicilije, jo zvijte.”

Igralka nato zvije pico in druge goste vpraša, če tudi oni jedo na takšen način. Ljudje ji prikimajo, potem pa nadaljuje malce bolj kreativno: “Včasih, ko ljudje hrepenijo po dvojnem siru, postrgajo ves sir na en konec,” razloži.

Na koncu videoposnetka pa še doda: “Če jo lahko pojeste v treh ugrizih, ste pravi Newyorčan.”

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic