fbpx

Črna krema, zakaj pa ne?

Lepota, Novice

Moč črnine, ki osvetljuje, popravlja in razstruplja!

Nero Sublime® je Collistarjeva linija, ki nakazuje nov, prefinjen pristop dermo-kozmetične nege. Neverjetna moč, ki se skriva v njegovi visoko tehnološki črni sestavini in črni barvi, ki izdelku podari njegove neverjetne osvetljevalne, razstrupljevalne in popravljalne lastnosti.

Linijo sestavljata dva izdelka, dva izdelka mladostnega sijaja, ki ob stiku v trenutku razkrijeta svojo moč:

Sublime Black Precious Serum: razstrupljevalni serum za več sijaja in zdrav videz polti

Sublime Black Precious Cream:  razstrupljevalna krema za več sijaja in zdrav videz polti (obraz in vrat)

Linija vsebuje izredno učinkovite specifične aktivne sestavine, ki delujejo kot eliksirji, na primer izvleček črne orhideje, ki kožo ščiti in vlaži, izvorne celice bele gardenije, ki kožo obnavljajo in utrjujejo in hidroliziran črni biser, ki kožo osvetljuje in poživi.

Sublime Black Precious Serum  je vodilni izdelek linije, ki je to postal zahvaljujoč svoji neverjetni sposobnosti reaktivacije mladostnega potenciala, ki se skriva v vsaki koži, vendar pa se zmanjšuje s staranjem. Super koncentrirani črni serum, ki se ob nežni masaži stopi z vašo kožo, na njej ne pušča nikakršnih sledi.

NeroSublime_SieroAp_SRGB

Sublime Black Precious Cream je še en »eliksir mladosti«, tokrat z bogatejšo, vendar enako nevidno teksturo, svetlo črne barve, ki se povsem stopi s kožo. Formula vsebuje liniji ekskluziven kompleks aktivnih sestavin, ki kožo regenerirajo, jo popravijo in razstrupijo, v tem primeru z obnovitvenim in anti-oksidantnim karnozinom.

NeroSublime_VasettoCremaVisoAp_SRGB

Učinki so videti takoj in se z redno uporabo le izboljšujejo in krepijo: vidno izboljšani kožni ten, manj povešanja in raztezanja kože na obrazu in vratu ter manj gub in ostalih znakov staranja kože.

Foto: Collistar


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam