fbpx

Čudovita H&M kolekcija z pridihom Londona, ki jo že nestrpno čakamo!

Moda

Švedski modni gigant H&M je najavil sodelovanje z znano britansko modno znamko Richard Allen, ki je bila ustanovljena leta 1962 in je znana po inovativnih rutah, abstraktnih barvah in pisanih vzorcih.

H&M je tokrat v svoji ženski kolekciji oživel kultne potiske Richarda Allena, ki bo na voljo v izbranih trgovinah ter v spletni trgovini od 22.8. dalje.

Kolekcija H&M x Richard Allen nas bo s široko paleto elegantnih oblek, bluz, kril, majic, hlač in modnih dodatkov popeljala nazaj v šestdeseta leta.

Dolge silhuete in zapeljivi detajli, kot na primer globok dekolte, široke manšete, mehke pletenine ter paleta barv, ponovno obudijo duh londonskega swinginga.

»Lepo je, da bo potiske mojega očeta nosila čisto nova publika – bil bi prav tako navdušen, kot sem jaz. Njegovi številni barviti dizajni so danes prav tako pomembni, kot takrat, ko so bili zasnovani, med 1960 in 1980. H&M-ova ponovna interpretacija 21. stoletja jim je dala sodoben pečat. Upamo, da se bodo odprla vrata novim generacijam v novih krajih, ki bodo lahko občudovali talent Richarda Allena, katerega potiski so postali sinonim za barviti šik,«

je povedala Cate Allen, kreativna direktorica londonskega Richarda Allena.

»Swinging London je ikonična doba šestdesetih let prejšnjega stoletja in je polna prečudovitih potiskov in izrazitega duha, ki ga čutimo še danes. Nad sodelovanjem z izjemnim oblikovalcem potiskov smo zelo navdušeni. Z izposojo klasičnih vintage potiskov iz šalov, ki smo jih prestavili v kolekcijo H&M x Richard Allen, dajejo oblačila občutek moči in ženskosti, vendar s prefinjenim pridihom,«

je dodala Maria Östblom, vodja oblikovanja ženskih kolekcij pri H&M.

Foto: H&M


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam