fbpx

Čudovita Julia Roberts na rdeči preprogi prava paša za oči

Znani

V trenutku, ko je igralka Julia Roberts stopila na rdečo preprogo Filmskega festivala v Torontu, so bile vse oči uprte vanjo.

50-letna igralka, ki jo v zadnjih letih le redko srečujemo na svečanih dogodkih, je očarala vse prisotne s svojo brezčasno lepoto ter vitko postavo, ki jo je še dodatno poudarila s popolno izbiro obleke.

Julia je v Torontu predstavila svoj zadnji film Ben Is Back, za to priložnost pa je izbrala ozko dolgo črno obleko s stranskim izrezom pod prsmi ter poudarjenimi rameni, ki jo je ustvaril modni dvojec Dsquared².

 

Za to priložnost je obula črne sandale s platformo, črno je obarvala tudi nohte na nogah, na rokah pa je imela temnomodri lak.

Julio krasi naravna lepota, zato je bil njen mejkap minimalističen, poudarila je samo oči, ustnice pa je imela obarvane v nude tonu ter ponovno dokazala, da je še vedno lastnica najlepšega nasmeha v Hollywoodu.

Čeprav kar pogrešamo njene prepoznavne rdeče obarvane lase, moramo priznati, da ji tudi svetli lasje zelo pristajajo ter ji še dodano izbrišejo leta z neverjetno mladostnega obraza.

 

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam