fbpx

Da se oblačite kot zvezdnice, ni treba biti suh!

Moda

Newyorčanka Katie Sturino trdno verjame, da odličen modni slog dosežeš ne glede na to, kakšno številko konfekcije nosiš.

Po desetih letih dela v odnosih z javnostmi, se je odločila, da bo začela pisati blog, ki ga je poimenovala The 12ish Style, v katerem ženske spoznava z modo, ki ji pogojena z velikostjo ter deli nasvete, kako se oblačiti, če si plus size.

Katiin blog in Instagramov profil sta hitro pridobila na tisoče oboževalcev, ki so se poistovetili in sprejeli njen pozitiven odnos do telesa.

Končno lahko občudujemo srečno in zdravo žensko, kateri pridobitev kilogramov ne predstavlja konec sveta.

»Ko sem se poročila, sem bila zaradi svoje postave zelo zaskrbljena. Obsedena sem bila, da zadržim konfekcijsko številko 42, ali da ostanem vsaj blizu nje,«

je zapisala

»Pred približno tremi leti sva se z možem ločila in pridobila sem veliko kilogramov. Najprej se tega niti nisem zavedala, nato sem začela telovaditi, pa še vedno sem se redila. Na koncu sem se zredila za 27 kilogramov ter nosila konfekcijsko številko 46 in vendar se je zgodilo nekaj presenetljivega – resnično sem vzljubila svoje telo.«

Katie je, poleg bloga, zdaj odgovorna še za blagovno znamko Megababe, kljub temu pa še vedno najde čas, da na Instagramu objavi zabavne objave, kjer poustvari zvezdniške outfite.

Poglejte si galerijo in nam sporočite, kaj si mislite!

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam