fbpx

Dan ljubezni 2014

Dogodki, Zanimivosti

Vabljeni na dogodek, ki bo kot kaže letos še bolj množičen. Tudi letos ga pripravljajo in sicer 23. maja 2014 ob 18. uri, ko bodo hkrati zapeli, zaigrali, zamrmrali, zažvižgali ali prisluhnili po vsej Sloveniji pesem Dan ljubezni skupine Pepel in kri. Prijave za letošnji dogodek so začele v teh dneh pospešeno prihajati. Še posebej […]

danljubezni2014

Vabljeni na dogodek, ki bo kot kaže letos še bolj množičen. Tudi letos ga pripravljajo in sicer 23. maja 2014 ob 18. uri, ko bodo hkrati zapeli, zaigrali, zamrmrali, zažvižgali ali prisluhnili po vsej Sloveniji pesem Dan ljubezni skupine Pepel in kri.

danljubezni2014

Prijave za letošnji dogodek so začele v teh dneh pospešeno prihajati. Še posebej so veseli velikega odziva slovenskih šol in vrtcev, kjer povezujejo različne generacije in pa mnogih zborov, ki se ob dogodku združujejo in pojejo v en glas.

Ideja pobudnikov ostaja enaka: Ne prepustimo se slabim novicam in pritiskom, saj ti zmanjšujejo optimizem in voljo do življenja. Čutiti je pomanjkanje skupnih vrednot in ciljev. Še vedno, morda celo še bolj, se zdi da se ne moremo poenotiti  na področjih, ki so pomembna za prihodnost nas in naših otrok.

Ustavimo trenutek in se uglasimo skozi osnovno vrednoto, ki je ljubezen. Pokažimo sebi, okolici in svetu, da znamo, želimo in zmoremo.

Prizorišča, seznam zasedb in natančne ure so na ogled na spletnem naslovu www.dan-ljubezni.si, kjer so zbrane tudi note za različne zasedbe.

Veseli bodo vaše podpore tudi v letošnjem letu. Pristopite in pomagajte širiti enoten glas.
K sodelovanju na vseslovenski Dan ljubezni je prijavljenih že 24 skupin, skupaj preko 2200 sodelujočih.

 

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam