fbpx

Dan v življenju Cindy Crawford: 100 parov čevljev, 20 minutni kardio in zeleni čaj

Lepota, Lifestyle, Novice, Novice, Prva stran, Znani

Kako je videti dan ene izmed najlepših žensk?

Ste se kdaj vprašali, kako je videti dan v življenju enega izmed najboljših supermodelov v zgodovini? To nam je zaupala Cindy Crawford:

6:30

Največkrat se zbudimo okoli pol sedmih, preberem elektronsko pošto in se prepričam, da je vse v redu, nato pa se odpravim v tisti del hiše, kjer imamo telovadnico. Po poti spijem še zeleni čaj, ki ga nikoli ne preskočim. Po lahkem razgibavanju zajtrkujem, velikokrat pa pred tem 10 minut preživim v masažni kadi, ki je zame najljubša meditacija.

V telovadnici 20 minut delam kardio vaje, 10 minut na trampolinu in ravno toliko časa hodim po stopnicah gor in dol. Vedno poslušam glasbo preko slušalk, saj mi trening tako hitreje mine. Ali rada telovadim? Kdo pa še rad telovadi?! Kar je res dobro, je občutek po končanem treningu.

8:00

Po jutranji vadbi popijem še en zeleni čaj in takrat je budna že cela družina, soprog Rande in otroka Presley in Kaia. Za zajtrk si vedno privoščim beljakovinski šejk, v katerega dam mandljevo mleko, špinačo, sveže oreščke in beljakovine v prahu. Na zajtrku se zadržimo pol pure, včasih pa tudi dlje.

9:00

Ob tej uri smo vedno na plaži. Malibu je na srečo tak kraj, kjer lahko nosim spodnji del trenirke in tudi, če imam sestanek, so kavbojke ali lanene hlače čisto sprejemljive. Oblek in kril ne nosim rada, oblečem jih le za posebne priložnosti. Najraje nosim oblačila, pod katera se podpisujeta Stella McCartney in Chloé. V Malibuju imam ogromno garderobno omaro, v nasprotju s stanovanjem, ki ga imamo v New Yorku, kjer je omara zelo majhna. Pravzaprav imam toliko oblačil, da bom kmalu potrebovala nove omare.

Obožujem kavbojke in usnjene jakne pa tudi čevlje, saj imam več kot 100 parov. V garderobi imam vse urejeno po barvah, od svetlih do temnih tonov. V omari pa imam tudi poseben del, kjer hranim poročno obleko in tisto Versacejevo, ki sem jo nosila na podelitvi nagrad MTV.

Da se uredim, potrebujem le 10 minut. Lase si spnem v čop ali pa jih pustim spuščene. Za nego uporabljam serum, ki mehča lase. Za obraz uporabljam kremo iz linije Meaningful Beauty, ki vsebuje antioksidante in SPF faktor. Ličila nanesem v treh minutah, saj bolj, ko sem stara, želim bolj naraven videz, saj je moja koža tako videti bolj sveža in zdrava. Nimam potrebe po popravljanju. Nanesem tekočo podlago, malo pudra v prahu, nevtralno barvo senčil, maskaro, rdečilo za lica ter balzam za ustnice. Že 15 let obiskujem isto kozmetičarko, Cristino Radu.

 

10:30

Ob pol enajstih sem na poti, snemanju ali delam od doma. Vsaj enkrat tedensko obiščem pisarno Meaningful Beauty v Los Angelesu, prav tako pa rada obiskujem prijatelje ali peljem Kaio v mesto. Na snemanjih se lahko zadržim tudi po nekaj ur, sploh če sodeluje več oseb. Pred kratkim smo snemali lepotni editorial, v katerem so sodelovale moja mama ter obe babici, ki imata že več kot 90 let.

13:00

Za kosilo najraje jem solato in lososa. Trudim se, da se vsaj v 80 % zdravo prehranjujem, kljub temu pa si večkrat privoščim tudi čokolado in pico. Včasih se ustavim tudi v Starbucksu in si kupim zeleni čaj, čez dan pa spijem približno tri litre vode.

15:00

Popoldne si vzamem čas za odgovarjanje na elektronsko pošto in ostalo dokumentacijo. Še vedno dobivam veliko prošenj za fotografiranje, prav tako pa tudi otroka, ki sta pred kratkim stopila v svet manekenstva. Sama na začetku kariere nisem imela nikogar, ki bi mi svetoval, kako bi lahko izkoristila vse priložnosti, ki so se mi ponujale, zato sem vesela, da lahko svoje izkušnje delim z njima.

18:00

Takoj, ko stopim v hišo, grem v kopalnico, da se umijem, saj vem, da kasneje ne bom utegnila, ker me vsi zasipavajo z vprašanji. Nato si ponovno privoščim jacuzzi in medtem, ko sin deska, s Kaio delava domačo nalogo.

19:00

Za večerjo imamo nenavaden običaj. Doma nekaj malega pojemo, potem pa se odpravimo v lokalno restavracijo, kjer večerjamo skupaj s prijatelji. Rende je skupaj z George Clooneyjem lastnik restavracije Cafe Habana in največkrat večerjamo prav tam. V restavracijo pridemo okoli devete ure, domov pa odidemo ob pol enajstih, saj vztrajam pri tem, da hodim spat ob enajstih.

Kadar pa kuhamo doma, največkrat jemo ribe na žaru, špinačo, šparglje in mangovo omako. Vina ne pijem več, zato si včasih privoščim tekilo. Po večerji skupaj gledamo televizijo, s sinom imava najraje Igre prestolov.

22:30

Pred spanjem pokukam na sinov in hčerin Instagram profil, preberem kakšno knjigo na Kindlu in seveda zaspim že pri drugem odlomku.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam