fbpx

Dan za uživanje: Bili smo na Möet Party Day-u!

Dogodki, Dogodki, Domača scena, Izbor urednice, Lifestyle, Novice, PR novica, Prva stran

#MoetMoments

Življenje je polno velikih dogodkov. Vendar se prav zaradi tistih malih vsak dan v letu počutimo dobro. Mali trenutki lepote, zabave, odkrivanja, sprostitve, ljubezni in smeha. To so trenutki, ki si jih velja zapomniti, trenutki, ki jih moramo ceniti.

17. junija smo v ljubljanskem As Aperitivu lahko praznovali prav vse te trenutke hkrati. Na ta dan so postali #MoetMoment trenutki, od Nove Zelandije … do Mehike, od sončnega vzhoda … do zgodnjih jutranjih ur … To je bil dan za praznovanje vsakega trenutka, dan za uživanje vsake minute.

Spomin na najbolj ikoničen Moët nočni trenutek vseh časov: Leta 1977 Moët & Chandon natočijo na stotine zvezdam ob odprtju legendarnega Studia 54 v New Yorku.
Od takrat je šampanjec Moët & Chandon najbolj priljubljen šampanjec vseh nočnih ptic in žurerjev po svetu.

Tam, v senci najbolj ekskluzivnih lokacij, se odpirajo Moëtove jeroboam steklenice, tako kot so se takrat v New Yorku, in združujejo zvezde, prijatelje in neznance iz vseh družbenih okolij, ustvarjajo medosebna srečanja ter popestrijo neštete zabave, izmed katerih je vsaka še bolj sofisticirana, drzna in ekstravagantna od prejšnje.

Kako smo praznovali Möet Party Day v Ljubljani, pa si oglejte v galeriji.

 

Foto: Žiga Intihar


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam