fbpx

Današnje mlade ženske še zdaleč niso zrele za materinstvo

Odnosi

Naš bralec se sprašuje, ali so današnje dovolj odgovorne, da poleg sebe, službe in partnerja, skrbijo še za otroka.

To je njegov zapis, ki smo ga pustili nelektoriranega:

“In potem se čudijo, da moški nočemo otrok?? Poznam 3 mamice nekje 27-30 let. Bom opisal eno, so si pa vse podobne. Zjutraj visi na kavici nekaj ur, da se otroku že čisto meša,… za kosilo gre v restavracijo, tamal spet zravn (njej se ne da kuhat). Fotr službeno odsoten do poznega popoldneva. Popoldne obvezno športanje, tamalega v tisto vrečo na hrbet in gre s kolesom ali pa peš. Sedaj pač v vrtec, da se ona ja ne bo ukvarjala z njim. Pozno popoldne fotr v fitness, ona pa v društvo (kjer jo videvam). Spet odsotna od doma, tamal pa pri babici,. Pred krizo pa se nista mogla upreti niti žurom (kjer sem jo spet srečal). Ona dva lepo žurata, tamala pa pri babici.

Mislim in potem si ve ženske mislite, da si mi moški sploh še želimo otroke?? Ko se vam ne da še 5 minut na dan zares posvetiti otroku. Ves čas samo nek egotrip staršev, otrok je pa samo kot en dodatek?? Kaj šele bo čez 10, 15 let.. si predstavljate?

Imel sem nekaj bivših, ki so bile tudi podobne tej, ki jo opisujem. Samo nase je gledala. Nevem a imam samo jaz takšno srečo, ampak preprosto ne najdem normalne za družino.”

Kaj so mu bralci odgovorili, pa preverite TUKAJ.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam