fbpx

Danes že druga TV oddaja za izbor Miss Universe Slovenija 2017

Miss Universe Slovenija, Prva stran

TV3 danes zvečer ob 21.00 uri!

Nove TV oddaje, ki prikazujejo česa vse so sposobne slovenske misice, so pripravljene. Spremljajo jih boste lahko v nedeljo, 10.9. ob 21 in 21.30 uri.

Dekleta so se spopadala z različnimi izzivi, ki jih morajo prestati tekom predstavitvenih oddaj.

Nova oddaja bo ponovno postregla z dogajanjem na vlaku Slovenskih železnic, in sicer na poti iz Ljubljane do Celja.

 

V Celju jih bo pričakal priznani estetski kirurg Matic Fabjan, ki je specialist plastične, estetske in rekonstruktivne kirurgije. Je eden od ustanoviteljev estetike Fabjan in zelo priznan estetski kirurg v Sloveniji, predvsem pa na celjskem.

Dekleta bodo obiskala tudi trgovino Maxximum, kjer so jim strokovnjaki na področju prehrane pokazali, kako pripraviti okusne palačinke z zelo nizko vsebnostjo hidratov.

Gorenje Gostinstvo se bo predstavilo z Vilo Herbestein in restavravijo Jezero v Velenju, ki ponuja nepozabna piknik doživetja z legendarnim PONYem ob jezeru.

Očesni center Vidim jih bo ponovno navduševal s svojo ekskluzivnostjo in najboljšo ekipo strokovnjakov na področju oftalmologije. Dekleta bodo srečala pacientko, ki je imela prejšnji dan operacijo oči in je prišla na pregled, tako da se bodo same prepričale kako hitro je okrevanje po tako revolucionarnih operacijah, ki jih izvajajo v očesnem centru Vidim.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam