fbpx

Darila s kančkom več ideje

Lifestyle, Tehnologija

Če se ozirate za drugačnimi darili, obvezno opremo na zabavi ali dopustu, potem ste na pravem mestu

Predstavljamo tri izdelke s podpisom drugega največjega proizvajalca telefonov Huawei, ki pa niso telefoni.

Ampak kar mino telefonov pač ne moremo, še predno predstavimo brezžične slušalke, tehtnico in zvočnik, poglejte kateri je trenutno najbolj vroči kos v prodajalnah z mobilno tehniko.

Huawei Mate 20 Pro je brez dvoma telefon, ki blesti na vseh področjih in postavlja nove standarde na trgu pametne mobilne tehnologije. Odlikujejo ga zmogljiv procesor, odlična kamera, dolgo trajajoča baterija ter simetričen minimalističen dizajn.

Procesor telefona je ključnega pomena pri določanju zmogljivost in učinkovitosti naprave. Kirin 980, ki poganja Mate 20 Pro, je Huaweijev najzmogljivejši procesor do danes.
Poleg odlične zmogljivost se serija Mate 20 Pro lahko pohvali s prelomno avtonomijo baterije. Vgrajeno ima veliko baterijo s kapaciteto 4200 mAh in s tehnologijo SuperCharge podpira hitro polnjenje z močjo 40 W, kar napolni baterijo do 70 odstotkov v 30 minutah.

Še več, Huawei Mate 20 Pro podpira tudi brezžično polnjenje Quick Charge z močjo 15 W, ki velja za najhitrejšo rešitev brezžičnega polnjenja v industriji mobilne telefonije, ter povratno brezžično polnjenje, ki omogoča uporabo telefona kot polnilne baterije.

Tako lahko uporabniki Mate 20 Pro uporabijo tudi za polnjenje drugih naprav, ki podpirajo brezžično polnjenje prek standarda Qi.

Da bi imeli ta najbolj željeni telefon leta 2108 pa ni pogoj za uporabo naslednjih treh izdelkov, ki so odlično darilo ali pa pripomoček na zabavi ali dopustu.

Huawei ambasadorji, ki prisegajo na Mate 20 Pro so Jure Košir, Ciril Komatar in Ana Klašnja

Slušalke Huawei Sport Bluetooth Lite

To so športne in brezžičnime slušalke. Vse bolj kaže, da prihodnost v dodatni opremi brez kablov. Če vsaj malo spremljate dogajanje na trgu mobilne telefonije potem veste, da vedno več proizvajalcev telefonov pri svojih novih modelih ukinja 3,5-milimetrski vhod za slušalke. Da se izognete temu izzivu si omislite brezžične slušalke. Te predstavljajo bolj elegantno rešitev. Huaweijeve športne brezžične slušalke z oznako AM61 s telefonom povežete prek povezave Bluetooth.

Na voljo so črni, rdeči in modri, imajo ergonomski dizajn, tako da se dobro zataknejo v ušesa, v paketu pa poleg njih dobite še silikonske čepke štirih velikosti, kabel za polnjenje in lično malo škatlico. Slušalke so zasnovane zelo pametno in funkcionalno. Tako leva kot desna slušalka vsebujeta magnet, da ju lahko “pripnete” skupaj, kadar vam visita okoli vratu in ju ne uporabljate.

Bluetooth zvočnik Huawei AM08

Če so slušalke namenjene individualni sprostitvi in umiku v svoj svet, pa je Huaweijev Bluetooth zvočnik ravno nasprotno. Ta poskrbi za zabavanje množice. Situacij v katerih pride prav je kolikor želite. Pri zvočniku boste najprej opazili njegov futurističen okrogli dizajn.

Še bolj kot s svojo obliko pa zvočnik navduši z zvokom, ki ga je sposoben proizvesti kljub svoji kompaktnosti. Zvočnik seveda ni mišljen za zabavanje več sto glave množice, je pa dovolj jasen in glasen za domačo zabavo. To mu omogoča tudi njegova tehnologija 360-stopinjskega “razprševanja” zvoka, ki poskrbi, da nihče okoli njega ni prikrajšan za dobro glasbo.

Huawei pametna tehtnica

Huawei Smart Scale zagotavlja meritve, ki posamezniku pomagajo spremljati napredek in rezultate svojega telesa. Ne glede na to, kako zdrav je vaš življenjski slog in kako pogosto se športno udejstvujete, tehtnica meri težo, indeks telesne mase, telesno maščobo, delež vode, kostno maso in maso skeletnih mišic. Uporaba pametne tehtnice je tako enostavna, da ne potrebuje obsežnih navodil in je primerna tudi za začetnike.

Tehta le 1,85 kg in zdrži uporabnika s težo do 150 kg. Kaljena steklena ploskev je enostavna za čiščenje, ovalni koti pa ji dodajo privlačen in nežen videz.
Pametna tehtnica pomeni, da se preko povezave Bluetooth podatki sami prenašajo na prej naloženo aplikacijo na telefonu, ob povezavi z različnimi profili pa lahko svoje rezultate objavite tudi na različnih socialnih omrežjih. V kolikor potrebujete tudi dodatno zunanjo motivacijo, da bi spremenili svoj način življenja, je ta opcija kot nalašč za vas.

S to napravo bo najbolj pogosta novoletna zaobljuba ‘Shujšal bom’ izvedljiva lažje, učinkoviteje in predvsem zabavneje.

Ste še vedno v dvomih, kaj izbrati kot idealno darilo?

 

Foto: promo Huawei


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam