fbpx

David Beckham je svoji Victorii podaril že 14. zaročni prstan!

Lifestyle, Odnosi, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

Mar nista David in Victoria že poročena?! Tako ste se najbrž vprašali ob naslovu. Tudi mi. A dejstvo je, da je Vic v 19 letih zakona dobila od Davida že lepo kolekcijo zaročnih prstanov…

Ah, ta srečna Victoria! Rodila se je v bogato in kultivirano družino, postala znana in priljubljena pevka, kot da to še ni bilo dovolj, je že zamlada spoznala takrat najbolj slavnega nogometaša Davida Beckhama, ga omrežila in se z njim poročila, mu rodila štiri otroke, vmes pa ji je uspelo postati še zares vrhunska modna oblikovalka svetovnega slovesa!

In, ali smo ob tem sploh omenili, da je za povrh zelo lepa? Ja, Vic ima zares srečo. Bogastvo ji je usojeno in položeno v življenjsko črto, očitno pa je ta tudi posuta z dragim nakitom… Kot da ni dovolj, da je Vic od Davida dobila najprej razkošen zaročni in nato še poročni prstan, je britanska modna ikona sedaj dobila od svojega moža še – 14. zaročni prstan!

David je Vic zasnubil s trikaratnim diamantom v rumenem zlatu (tudi brez prstana bi mu marsikatera rekla ‘da’), v letih, ki so sledila, tudi najbolj turbulentnih, pa je Victoria v javnosti pokazala zavidljivo kolekcijo bleščečih prstanov z dragimi kamni!

Vsi, prav vsi so darilo njenega moža in to ne kakršnokoli: očitno David meni, da lova na njegovo najdražjo in snubitve še ni konec in tako jo vedno znova zasipa s pozornostmi. Oh, ko bi znale tudi druge ženske biti tako neosvojljive trdnjave, kot je Vic, kajne? Dejstvo je, da je resnično zaljubljeni moški (ne tisti, ki se samo pretvarja, da mu je nekaj do nje) svoji ženski pripravljen pred noge položiti vse bogastvo tega sveta v zameno za njeno ljubezen.

Očitno sta David in Victoria nekaj zares posebnega tudi glede tega in ni čudno, da sta najbolj oboževani slavni par na svetu – predstavljata namreč svetel zgled ostalin romantičnih časov, hkrati pa je več kot očitno videti, da sta si usojena. Ali pa morda Victoria premore nekakšne ‘čarovniške’ sposobnosti, da popolnoma začara moškega, spretnost, ki je me druge ne obvladamo?

Nov, že 14. zaročni prstan, je sledil po tem, ko je v javnosti spet završalo, da naj bi se zakonca Beckham razhajala, govorice, ki jih je njun tiskovni predstavnik ovrgel kot ‘smešne’ in ‘sramotilne’. Kakorkoli, pojdimo k prstanu: ta je vreden okoli 120.000 britanskih funtov in sestavlja ga kanarčkovo rumen diamant, vdelan v platino.

Na zgornjih fotografijah pa si lahko ogledate nekaj fotografij Vcitoriine zavidljive kolekcije zaročnih prstanov skozi čas in tuhtate o dejstvu, da Vic že samo s temi prstani nikoli ne more postati sirota brez denarja, saj je že zbirka njenih prstanov, vključno s poročnim, ocenjena na približno 8,9 milijona britanskih funtov. Oh, le kaj bi me vse lahko naredile s tem denarjem, kajne?

 

Avtor: D. S.

Foto: Daily Mail, Pinterest, Instagram, Fashionmagazine.com, Getty Images


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam