fbpx

David Beckham: Kako je nastala najbolj nora fotografija leta, ki se ji smeji ves svet?

Znani

Slavni nogometaš David Beckham z družino uživa brezskrbne počitnice skupaj z družino v družbi glasbenika Eltona Johna in njegovega soproga Davida Furnisha.

Na jahti pa zabave nikoli ne zmanjka …

Po počitnicah na jugu Francije in v Črni Gori se je družina Beckham ustavila še na Azurni obali, kjer dopustuje Elton John. Ves čas so seveda na očeh paparazzov in tako so se v javnosti pojavile fotografije, na katerih poskuša slavni nogometaš svojo oblečeno soprogo poriniti v morje.

Za sproščen popoldan na jahti je Victoria izbrala elegantno belo obleko iz svoje lastne kolekcije, zaradi katere je David zavijal z očmi (preberite članek TUKAJ), nekaj dni kasneje pa je nastala fotografija, ki je svet nasmejala do solz.

Na njej zvezdnik pozira v svileni Versacejevi srajci s prepoznavnim zlatim potiskom in ogromnimi Guccijevimi sončnimi očali, posutimi z bleščicami, ki so nedvomno last Eltona Johna. Fotografijo je navdušena Victoria objavila na svojem Instagramovem profilu.

»To je vse!!« je zapisala Vic in dodala ključnik #rocketman. Fotografija je v kratkem času prejela več kot petsto tisoč všečkov, glede na komentarje pa se zdi, da so Davidovi oboževalci več kot navdušeni nad njegovo preobrazbo.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam