fbpx

David Beckham o skrivnosti uspešnega zakona z Victorio

Lifestyle, Odnosi, Prva stran, Znani

Nekdanji slavni nogometaš in še vedno iskan moški model uspešnost svojega zakona pripisuje trdnim družinskim vrednotam.

Za nekatere pare se zdi, kot bi bila njihova usoda vnaprej zapečatena v nebesih. Eden od teh sanjskih parov sta David in Victoria Beckham. Še sami ne vemo, zakaj, a držimo pesti, da bi ju videli, kako se skupaj starata in spreminjata, ter se ljubita do zadnjega vdiha.

David in Vic sta zlati par naše dobe. Nekdanji super nogometaš in nekdanja pevka, ki je naredila neverjetno transformacijo ter postala mednarodno priznana in čislana modna oblikovalka, sta kot žlahtno vino z vsakim letom boljša in delujeta vse bolj usklajeno.

Kljub težavam z Davidovo nezvestobo, za katero smo hote ali nehote slišali vsi, se je sanjski par pobral na noge in svojo čudovito zvezo okronal s tremi sinovi in hčerko.

Skrivala sta se po parkiriščih

Njunih skupnih fotografij v javnosti res ne manjka, a tako David kot Vic sta bolj zadržana, ko gre za govorjenje o njuni zasebnosti, pa čeprav je David znan po tem, da na svoji Facebook strani zelo rad deli svoje misli, fotografije in tudi slike svojih sinov ter hčere. Zato je bil Davidov nastop v oddaji Desert Island Discs na radijski postaji BBC ena tistih priložnosti, ko smo z Davidovo pomočjo lahko nekoliko bolj odstrnili zaveso in pogledali v intimo tega znanega para.

Čedni David je med drugim povedal, da sta na začetku svoje zveze s takratno pevko pri Spice Girls komaj našla kak trenutek zase, saj je bil Victorijin menedžer nadvse zaščitniški do svoje varovanke. “Tako sva se morala skrivati po parkiriščih, kjer sva v nedogled klepetala in se poljubljala. Enostavno sva želela biti skupaj.”

Sanjska poroka z ognjemetom

Če bi si David sploh želel kaj spremeniti v njuni zvezi, ki bo prav letos slavila 20 let, bi bilo to samo nekaj malenkosti. Na vrhu seznama je vijolična obleka, ki jo je nosil na poroki z Victorio leta 1999. “Grozno. Imel sem celo vijoličast klobuk na glavi, si to sploh lahko predstavljate?” se je pošalil David v pogovoru s svojim gostiteljem. “Le o čem sem razmišljal? Še najbolj sem bil podoben liku iz filma Butec in butec.”

Poroka para, ki bo letos imel 18. obletnico zakona, je bila ena najbolj odmevnih v zadnjih desetletjih. David in Vic sta na slavju, ki je bilo v Dublinu, zares izgledala kot kralj in kraljica, 250 izbranih gostov pa je zabaval Elton John in večer so končali z veličastnim ognjemetom.

“Takrat je bilo to v modi,” se je zasmejal David. “Poročne zaobljube sva tudi obnovila, vendar je bil slednji dogodek bistveno bolj intimen, ker je bilo na njem samo šest ljudi.”

Skozi vse težave s pogovorom

Nekdanji slavni nogometaš in še vedno iskan moški model uspešnost svojega zakona pripisuje trdnemu družinskemu ozadju: “Oba z Victorio sva imela stroge starše, ki so nama vcepili prave vrednote. Seveda vsi delamo napake in midva nisva nobena izjema. Vsi vemo, kako naporen je lahko zakon včasih, vendar je njegovo bistvo to, da gresta skozi vse težave skupaj. Prišli so tudi težki in grdi trenutki, toda midva se poznava bolje, kot naju pozna kdorkoli. In predvsem se nisva nikoli nehala pogovarjati.”

Vsem tistim, ki mislijo, da je slavni par še vedno skupaj iz kakšnih drugih razlogov, razen ljubezni, ki ju povezuje, pa je David sporočil: “Mislite, da sva že toliko časa skupaj zato, da bi iz najinega zakona napravila blagovno znamko? Seveda ne. Skupaj sva zato, ker se ljubiva kot prvi dan in imava štiri prekrasne otroke.”

Razumsko je to težko utemeljiti, vendar res obstajajo pari, ob katerih tudi vsi drugi, ki jih sploh ne poznamo osebno, dobesedno vidimo in čutimo kemijo, ki se pretaka med njima. Zato Davidu in Vic želimo še mnogo srečnih ter ljubečih let zakona. Tudi zaradi njiju namreč še vedno verjamemo v to, da prava ljubezen obstaja.

Foto: Profimedia, Facebook stran Davida Beckhama, Getty Images, Instagram, Daily Mail


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam