fbpx

David Beckham si je našel nov biznis! Mu zmanjkuje denarja?

Znani

Nekdanji nogometni as si je med karanteno krajšal čas v kuhinji in je oboževalcem na Instagramu dokazal, da je postal prav vešč v peki slaščic in ostalih gurmanskih dobrot.

Mogoče David ni bil največja zvezda Manchester Uniteda, bil pa je vsekakor najbolj popularen in svojo neverjetno karizmo je odlično izkoristil tudi, ko je kopačke obesil na klin.

Kmalu bomo lahko videli, ali ima še vedno to moč, da vse, česar se dotakne, spremeni v zlato, kot je bilo v preteklosti z moško modo, parfumi in pijačo.

David se je namreč odločil, da bo svojo ljubezen do kulinarike spremenil v posel.

Njegova produkcijska hiša Studio 99 že dela na projektu trenutno so v pogovorih z Netflixom, da bi David svoje recepte in kulinarične nasvete delil v svojem televizijskem šovu.

Vsakemu ustvarjalcu pa je potrebna tudi muza in David jo je našel v svojem najboljšem prijatelju Gordonu Ramseyju, ki mu je priskočil na pomoč.

Če bo David postal nova kulinarična zvezda, bi ta uspeh še kako dobro prišel blagovni znamki Beckham, saj vemo, da je njegova soproga Victorija že leta bori z milijonskimi izgubami, ki jih povzroča modna hiša Victoria Beckham.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam