fbpx

David in Victoria sinu prepovedala razmerje z 8 let starejšo pevko!

Lifestyle, Odnosi, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

Menda sta se odlično ujela in se imela prav fino, dokler ju nista zalotila David in Victoria, ki sta sinu jasno dala vedeti, da zveze ne odobravata in da zahtevata, naj s pevko prekine.

Zvezdniki in slavni ponavadi težko prikrivajo zasebne podrobnosti pred javnostjo in to velja tudi za njihova bolj ali manj uspešna ljubezenska razmerja. Toda, zanimivo, konkretno afero je paru Beckham vse do zdaj uspelo prikriti pred radovednimi mediji.

Gre za najstarejšega sina slavnega para, Brooklyna Beckhama in zelo znano pevko. Le katera je, se gotovo sprašujete. Nihče drug kot seks bomba Rita Ora, slavna britanska pevka, ki se je leta 1990 rodila v Slovencem znani Prištini na Kosovu, torej še v nekdanji SFRJ, staršema albanskega rodu. Družina je ob razpadu skupne države pobegnila v Veliko Britanijo in vse drugo je zgodovina.

Toda zakaj sta Vic in David zdaj 20-letnemu Brooklynu, svojemu najstarejšemu potomcu, preprečila zvezo s slavno pevko, tekstopisko in občasno igralko? Pa menda ne zaradi pedigreja in kraja rojstva? Nikakor ne gre za to okoliščino, Beckhamova sta človeka odprtega značaja.

Toda zmotilo ju je, da se je sin zapletel z 8 let starejšo žensko, saj se jima zdi primerneje, da si izbere dekle svoje starosti. Kot je zdaj prišel do zanesljivih informacij britanski tabloid The Sun, je imel Brooklyn leta 2017, ko je štel šele 18 let, kratko zvezo z Rito Oro, ki je imela takrat 26 let.

Ste šokirani? Tudi mi smo! Ne toliko zaradi afere, ampak dejstva, da so tako družina Beckham kot tedaj zaljubljeni par tako imenitno skrivali vse skupaj pred očmi javnosti! Mlada dva (tudi Rita ni stara, najbrž se strinjate) sta se dobivala, dokler Brooklyna nista na zagovor poklicala starša.

“Victoria je sinu očitno brskala po telefonu in našla sporočila, ki sta si jih zaljubljenca pisala. Kot zaskrbljena mati ni želela, da njen prvorojenec zabrede v kakšno čudno družbo in ga žura z Rito, ki je znana kot ljubiteljica nočnega življenja ter zabav,”

je povedal (kakopak neimenovani vir), ki pa Riti Ori v zagovor dodaja, da se ni ona ‘metala za njim’, ampak se je Brooklyn več mesecev trudil z dvorjenjem slavni in od sebe starejši pevki, v želji, da bi jo zapeljal.

Menda sta se odlično ujela in se imela prav fino, dokler ju nista zalotila David in Victoria, ki sta sinu jasno dala vedeti, da zveze ne odobravata in da zahtevata, naj s pevko prekine. Victorio je bojda najbolj skrbela prevelika razlika v letih.

Intervencija staršev je obrodila sadove, Brooklyn je moral po le nekaj srečnih skupnih mesecih Riti povedati, da njegova starša nasprotujeta njuni zvezi. Danes sta oba v razmerju z drugo osebo. Rito od decembra videvajo z igralcem Andrewom Garfieldom, Brooklyn pa je dal roko in poljube, morda še kaj drugega, manekenki Hanni Cross (8. februarja bo dopolnila 22 let), to zvezo pa začuda Brooklynovi starši odobravajo, čeprav je tudi ta punca starejša od sina.

View this post on Instagram

HAPPY NEW YEAR❤️

A post shared by Hana (@hancross) on

In ne glede na to, da je Hanna morda še slabša izbira od Rite, saj je manekenka neštetokrat javno izjavila, da je nočna ptica, ki nikoli ne zapusti kluba pred 4. uro zjutraj, dostikrat še kasneje! A kot je videti iz zapisov na Hanninem Insta profilu, se to dekle z Brooklynovo mamo fantastično ujame…

D. S.

Foto: Daily Mail, The Sun, Instagram, Celebzz


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam