fbpx

Dedinja imperija Swarovski v poročni obleki vredni milijon dolarjev!

Izbor urednice, Lifestyle, Moda, Novice, Novice, Prva stran, Znani

Pravljična poroka 23-letne dedinje v bližnjem Trstu.

Dedinja ene izmed največjih blagovnih znamk nakita in kristalov, Victoria Swarovski, se je po sedmih letih prijateljevanja poročila z Wernerjem Mürzom. Največ pozornosti je na poroki požela nevestina obleka, ki je poleg pravljičnega videza, imela tudi pravljično ceno, nekaj več kot milijon ameriških dolarjev.

Dih jemajoča obleka, je bila delo oblikovalca Michaela Cica, ki največ svojega časa preživi v Dubaju. Obleka, okrašena z več kot 500.000 kristali Swarovski, je bila zares pravljična, če pozabimo na dejstvo, da je tehtala kar 46 kilogramov.

Victoria je aktivno sodelovala pri ustvarjanju obleke, in ker je bil model obleke iz kolekcije pomlad /poletje, so na njeno zahtevo dodali še rokava in kristale. Obleka je sestavljena iz krila, A kroja, prosojnega zgodnjega dela z dolgimi rokavi in cvetličnim vezenjem.  Vlečka, okrašena s kristali, je bila dolga kar 8 metrov, nevesta pa jo je med sprehodom do oltarja, nosila pokrito čez obraz.

 

Za obutev si je nevesta izbrala bele sandale z visoko petko oblikovalca Jimmy Choo, od nakita pa je nosila le diamantne uhane.

Nevesta se je preoblekla še dvakrat, v srebrno obleko brez naramnic ter nato še v rdečo, ki je bila prav tako okrašena s Swarovski kristali.

 

Foto: Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam